reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Jestem po wizycie z Babelkiem wszystko w porządku ja dostałam czopki na wymioty bo na wadze znów kilo mniej 47 kg:/ no i oby uniknąć tego szpitala!
Kamcia2810
Oby te czopki pomogly.
Aga szkoda, że maluch takiego psikusa wam zrobił
Aga szkoda, że maluch takiego psikusa wam zrobił
iwonaimaja
u mnie też po wizycie wszystko ok z dzidzią tylko ja jakąś infekcję przyłapałam i muszę tabletki dopochwowo brać
justa13323
Zaciekawiona BB
Jakie tabletki masz brac? Ja ostatnio bralam dopochwowo globulki pimacifum czy jakos tak hehu mnie też po wizycie wszystko ok z dzidzią tylko ja jakąś infekcję przyłapałam i muszę tabletki dopochwowo brać
iwonaimaja
nystyna jak dobrze pamiętam nazwęJakie tabletki masz brac? Ja ostatnio bralam dopochwowo globulki pimacifum czy jakos tak heh
fazerkamm
Ja po prenatalnych, wszystko ok, fasolinka mierzy ok 6.9cm rączki, nozki, nosek jest, serducho bilo, puls 174. NT 1,6 takze prawidłowo. Ciśnienie mam niskie i mam uwazac by szybko ruchow nie wykonywać by mi się slabo nie robilo... bole glowy przez hormony i z tym niestety nic nie mozna zrobic, bol brzucha fizjologiczny.
Lila
Ja dziś po lekarzu, w końcu widziałam jak fika Tyle, że jest o 6 dni młodsze, ma 4 cm i nie wiem czy będzie miało 48 mm za tydzień do badań prenatalnych :/ Lekarz mówi, że urośnie Widziałam rączki, nóżki, nawet na głowie stało Dużo rozmawialiśmy o wynikach tych badań, bo pytałam. I wyskoczyły mu przepływy żylne i powiedział, że już one wykluczają jakieś trzy wady( w tym te trisomie czy jak to tam) i sam nie wie, jak mu to wyskoczyło na ekranie, ale już widać. Myślicie, że tak może być? Bo nie powiem, trochę mnie to uspokoiło...
Fazerkam - piękne wieści!!!!!!!!!!!!!!
Iwonaimaja, widziałaś, jak się rusza? Bo ostatnio miałyśmy z tym stresa.
Kamcia, zaciskam za Ciebie kciuki!
Jolcia, za Ciebie również. Oby bez szpitala!
Aga, a to prenatalne czy zwykłe?
Uciekam
Fazerkam - piękne wieści!!!!!!!!!!!!!!
Iwonaimaja, widziałaś, jak się rusza? Bo ostatnio miałyśmy z tym stresa.
Kamcia, zaciskam za Ciebie kciuki!
Jolcia, za Ciebie również. Oby bez szpitala!
Aga, a to prenatalne czy zwykłe?
Uciekam
reklama
Aga30+
Lila zwykłe usg. Chodzę prywatnie i tylko usg zwykłe robi żadnych innych nie miałam nie wiem czy to dobrze. Jestem w 14 tc. Dokładniejsze pierwsze moje badania będę miała w 20 tyg. Nawet nie wiem jakie tętno ma dzidzi. Zapewnia mnie tylko że wszystko ok.