reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja po prenatalnych, wszystko ok, fasolinka mierzy ok 6.9cm rączki, nozki, nosek jest, serducho bilo, puls 174. NT 1,6 takze prawidłowo. Ciśnienie mam niskie i mam uwazac by szybko ruchow nie wykonywać by mi się slabo nie robilo... bole glowy przez hormony i z tym niestety nic nie mozna zrobic, bol brzucha fizjologiczny.

Ja dziś po lekarzu, w końcu widziałam jak fika :):) Tyle, że jest o 6 dni młodsze, ma 4 cm i nie wiem czy będzie miało 48 mm za tydzień do badań prenatalnych :/ Lekarz mówi, że urośnie :) Widziałam rączki, nóżki, nawet na głowie stało :) Dużo rozmawialiśmy o wynikach tych badań, bo pytałam. I wyskoczyły mu przepływy żylne i powiedział, że już one wykluczają jakieś trzy wady( w tym te trisomie czy jak to tam) i sam nie wie, jak mu to wyskoczyło na ekranie, ale już widać. Myślicie, że tak może być? Bo nie powiem, trochę mnie to uspokoiło...

Fazerkam - piękne wieści!!!!!!!!!!!!!!
Iwonaimaja, widziałaś, jak się rusza? Bo ostatnio miałyśmy z tym stresa.
Kamcia, zaciskam za Ciebie kciuki!
Jolcia, za Ciebie również. Oby bez szpitala!
Aga, a to prenatalne czy zwykłe?

Uciekam :)

reklama
Lila zwykłe usg. Chodzę prywatnie i tylko usg zwykłe robi żadnych innych nie miałam nie wiem czy to dobrze. Jestem w 14 tc. Dokładniejsze pierwsze moje badania będę miała w 20 tyg. Nawet nie wiem jakie tętno ma dzidzi. Zapewnia mnie tylko że wszystko ok.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry