reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
U mnie na wizycie ostatnio okazało się ze mam infekcje, w sb wzielam ostatnia tabletke a znowu czuje, ze mam infekcje:((
Kochana bierz lactovaginal dla kobiet w ciąży bezpieczny....zaraz po antybiotyku serię z tydzień czy dwa tego potem raz w tyg albo dwa. Sprawdzony sposób przed staraniami walczyła prawie rok z nawracającymi grzybicami a przyczyną tego były częste anginy potem zanim usunelam migdały to zrobiłam sobie taką kuracje lactovaginalem i od tamtej pory cisza. Teraz w ciąży biorę sobie raz w tygodniu i jest ok póki co...

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

No wiec ja dziś po wizycie .Dzidzia tylek pokazała i tyle . Ma już 10 cm i serduszko bije ślicznie . Ale bardzo kiepsko krew mi wyszła i juz żelazo musze brać ; ( dalej ten duphaston i nospe ;) i za 2 tygodnie wizyta na nowo .Ale za tydzień idę prywatnie ; (

reklama
Do góry