reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja po wizycie, mocz ok, tylko lekarka trochę martwi się wynikiem nt bo mam 2.6 przy wielkości dziecka 67,1 mówiła że mogłam przysc to by mi na test pappa dała skierowanie... Teraz mówi że może mi dac na amniopunkcje skierowanie ale ja chyba nie chce... Powiedziała że jest na granicy to nt. Ale kość nosowa jest i reszta ok. Sama nie wiem, poczytam na necie.

Nic nie sugerował, też dopowiadam sobie dziewczynkę w związku z tym... a z drugiej strony na prenatalnych odwracał się tyłkiem, jak poczuł nacisk...

Ja po wizycie, mocz ok, tylko lekarka trochę martwi się wynikiem nt bo mam 2.6 przy wielkości dziecka 67,1 mówiła że mogłam przysc to by mi na test pappa dała skierowanie... Teraz mówi że może mi dac na amniopunkcje skierowanie ale ja chyba nie chce... Powiedziała że jest na granicy to nt. Ale kość nosowa jest i reszta ok. Sama nie wiem, poczytam na necie.

Tu jest skarbnica wiedzy na ten temat, bo piszą mamy z doświadczeniem. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła Pappa, ale to oczywiście Twoja decyzja.

http://*spam*/forum/przeziernosc-karkowa/watek/912/5178.html

Acha.
Amniopunkcja albo Nifty, ale to kosztuje.
Ja bym zrobiła, ale ja taka jestem, że muszę wiedzieć.
Powodzenia Madzia:)

Tu jest skarbnica wiedzy na ten temat, bo piszą mamy z doświadczeniem. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła Pappa, ale to oczywiście Twoja decyzja.

http://*spam*/forum/przeziernosc-karkowa/watek/912/5178.html

a ja w życiu nie robiłabym pappa, bo to statystyczne prawdopodobieństwo tylko wylicza.
NT 2,6 to na granicy normy więc nie ma się co przejmować i martwić

reklama
Mnie się nikt nie pytał czy chce czy nie.
Ryzyka owszem są statystyczne, ale poziom białka Pappa i beta hcg jest z Twojej krwi, więc to już nie statystyka

Do góry