reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Kasiulka, u mnie na szczęście wyszło, że to zakrzepica żyły powierzchownej. Te żył głębokich są bardziej niebezpieczne. Ja na początku też nie wiedziałam, z tydzień z tym chodziłam, jak to było świeże i najbardziej niebezpieczne. Dobrze, że mi się nic nie stało...

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka, u mnie na szczęście wyszło, że to zakrzepica żyły powierzchownej. Te żył głównych są bardziej niebezpieczne. Ja na początku też nie wiedziałam, z tydzień z tym chodziłam, jak to było świeże i najbardziej niebezpieczne. Dobrze, że mi się nic nie stało...

Dokładnie!!! Zdrówka Ci życzę :*

Ja mam 2 córki. Teraz w 3 ciąży jeszcze nie wiem co mam w brzuchu. 1.02 powinna mi już gin powiedzieć bo bedzie to 18 tc. Ja niestety czuję że dziewczynka mąż i dzieci nic tylko że chłopczyk i nawet Antoś do brzucha mówią. Eh jednak przeczuwam że moja intuicja mnie nie zawiedzie. Daję 98% że mam rację. Ale nie chcę im nic mówić.
Zrób wrozbe z obrączka! To się sprawdza!

W poniedziałek popołudniu mam wizytę i zaraz po niej się zamelduję :)

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Aga, Dziwnyprzypadek - u mnie wszyscy tylko dziewczynka i dziewczynka. My jesteśmy 3 siostry, a każda z nas rodzi samych synów. W drugiej ciąży chciałam bardzo dziewczynkę, w pierwszej zresztą też, a teraz chyba boję się chcieć i do końca nie wiem co lepsze...
Malinko, Kkasiulka - boję się tej zakrzepicy, bo właśnie siostra miała, a to rzeczywiście niebezpieczne! A jeszcze teraz mam jechać 5 godzin autokarem...Będę musiała wstawać i się ruszać. A po każdej cc dają coś na to?
Madzia - chciałam pomachać tą obrączką, ale się boję haha :) Że nie wyjdzie tak jakbym chciała, a sama nie wiem jak chcę :baffled:

Ja wizytę mam dzisiaj, ale dopiero na 18.

Lila powodzenia na wizycie.

Teraz sobie myślę, że ja chyba już nie mam oczekiwań co do płci. Teraz to już tylko chcę zobaczyć żywe dziecko.

reklama
Do góry