reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Lila to nie ja słyszałam maleństwo :) to cytat Iwonaimaja :) Swoją drogą ja brałam dopegyt ale nie bardzo działał na moje ciśnienie.

reklama
ja tez po wizycie. u nas wszystko ok. dzidzia ssala palucha cale badnie i sie wiercila, ze ciezko bylo ja pomierzyc.
najwazniejsze ze jest ok. kolejna wizyta za 4 tygodnie.
ja mam tez super lekarzy a nawet dwoch. jednego tu a drugiego z Warszawy.
ale ciagle nie mam nikogo na NFZ i juz mi rece opadaja....

@ruda@91 super wiesci, ja tez sie wczoraj spytalam o plec, lekarz powiedzial mi, ze tak dopiero po 15 tygodniu mozna okresac jak dzidzia pozwoli a teraz to on wrozyc jeszcze nie bedzie

Ja jestem w 14t 3d i powiedział że za wcześnie zresztą maluch cały czas się pupą wypinał :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Byłam dzis na wizycie u położnej na badaniu moczu dostałam skierowanie na szczepienie na grypę plus na badanie na glukozę bo u mnie w rodzinie tata ma cukrzyce wiec muszę zrobic badania czy nie mam cukrzycy ciążowej. Słyszałam dzis bicie serduszka dzidziusia [emoji173]️ pytałam sie na temat witamin to powiedziała,ze wyniki krwi mam dobre i ze wystarczy sam kwas foliowy i cynk.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny sorki ze wpadam tak z doskoku ale nie daje rady innaczej mialam wczoraj usg i maluszek ma sie dobrze wg pierwszego usg ciaza jest mniejsza ogolnie mam dlugie cykle i by sie zgadzalo powinien byc 17 tc a jest 18 juz a maluszek wielkosci jak na 19 tc.

Cześć kobietki :) widzę że sporo wizyt wczoraj :) Dobrze się czyta dobre wiadomości :) Gratuluję udanych wizyt ciesze się że maleństwa rosną :)

Moja wizyta wczoraj dość krótka :) maleństwo skuliło się w kuleczkę i spało w najlepsze :) nic ani ruszanie brzuchem ani lekkie szturchnięcia nic hehe nie dało się go zmierzyć a już popatrzeć i potwierdzić płeć nie ma opcji. Al;e malutki rośnie ma już prawie 12cm Serduszko biło śliczne :)
Kolejna wizyta 23luty ale lekarz mi zaproponował jeżeli chcę wizytę zwaną korygującą. To znaczy że ma taki zwyczaj wysyłać swoje pacjentki na USG do innego lekarza. Zaproponował doktorka i umówiliśmy się na 15 lutego. To będzie badanie drugie prenatalne trwa 40 minut Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę znów moje maleństwo :)

reklama
To ładnie Ania Twoja dzidzia pospala. Ja mam dziś usg i już się nie mogę doczekać i stresuje się jednocześnie,wczoraj wieczorem długo szukałam serduszka,może po zapiekance tak brykalo ale w końcu znalazłam,ale tylko chwilę posluchalam i poszłam spać.

Do góry