reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

@fazerkamm a mam pytanie jak mials znieczulenie to jak wiedzialas kiedy przec, i zeszlo ci jak cie szyli juz? bo chyba nie powinnas tego czuc?
Czulam kiedy mam przec, przy szyciu czylam doslownie wszystko.. cos okropnego.. teraz z doświadczenia i z tego ze jestem ciut starsza mam wrażenie ze za mala dawke znieczulenia mialam...

reklama
Nie dali ci dodatkowego miejscowego znieczulenia do szycia?

Mi dali ale i tak część czułam bo babka powiedziała, że to jakieś szczególnie wrażliwe miejsce...

@fazerkamm ja przz sn nie mialam znieczulenia i jak koncowke pamietam to to, ze mnie nacieli i szyli juz nie bolalo.

ja dzis mam wizyte popoludniu, zdecydowanie wole z rana, wtedy mniej przezywam te czekanie

Ostatnia edycja:
Hejka Ja mam wizytę już ................. JUTRO!!! Jupiii ale się cieszę że zobaczę mojego pampuszka.

Co do porodu to cięcia nie pamiętam ból i tak był a czy wtedy był większy chyba nie co do szycia nic nie bolało chyba po tym wszystkim co przeszłam wcześniej takie dziobnięcia nic mi już nie robiły hehehe. Zresztą miałam ubaw bo pierwsze pielęgniarka naskoczyła na męża że co tak stoi niech robi zdjęcia małemu :) a potem dała mu go do rąk i powiedziała proszę go zanieść żonie. Biedny ten trzy metrowy odcinek pokonywał chyba z 10 minut tak się bał :) :)

AniaFania - hahaha :D Biedny mężulek :)
Malinka, ja nie musiałam leżeć.
Margerita - kciuki za dziś!

Ja mam wizytę w piątek, a jutro glukoza, morfologia i mocz.

i ja po wizycie z dzidzią ok słyszałam serduszko 154 uderzenia
a z tym ciśnieniem mam brać dalej aspargin ale dostałam też inne tabletki ale ich na razie jeszcze nie brać teraz codziennie wieczorem wysyłać smsa do lekarki z moimi pomiarami ciśnienia i jak będzie coś nie tak to ona mi zadzwoni że mam już je zażywać
do tego zrobiła mi badanie na czystość pochwy i skierowanie na próbę wątrobową

reklama
i ja po wizycie z dzidzią ok słyszałam serduszko 154 uderzenia
a z tym ciśnieniem mam brać dalej aspargin ale dostałam też inne tabletki ale ich na razie jeszcze nie brać teraz codziennie wieczorem wysyłać smsa do lekarki z moimi pomiarami ciśnienia i jak będzie coś nie tak to ona mi zadzwoni że mam już je zażywać
do tego zrobiła mi badanie na czystość pochwy i skierowanie na próbę wątrobową
Ooo SMS do lekarki... to jakaś złota kobieta

Do góry