reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja też już po wizycie. Średnio wyszło z kosmowka. Mówił gin ze może być tak ze będę plamic/krwawic. Musimy ja obserwowac. Jak dokładnie opisał dam znać później to może któraś z Was mi pomoże :) poza tym dziec ma już 8.5cm nic więcej nie mierzył z uwagi na poniedzalkowe prenatalne. Spojrzal tylko czy bije serce i zmierzyl crl a to tylko dlatego ze mierzył długość szyjki. Dokladniejsza wizyta 05.02

Mój napisał dokladnie: kosmowka na scianke tylnej pokrywajaca ujscie wewnetrzne

Co to może oznaczać? Jak mi wspomniał o możliwym krwawieniu to już miałam dosc

Czesc dziewczyny jestem nowa ale taka szczesliwa, ze mam nadzieje ze nie obrazicie sie jak na wstępie dodam fotkę mojego dzieciątka? Tak bardzo sie ciesze ze szukam tylko chętnych którzy choć rzuciliby okiem :p to moja druga ciąża ( pierwsza niestety zakończyła sie juz w 7 tygodniu) dlatego tak bardzo sie ciesze, ze dotrwałam z moja kruszynka do 14 tygodnia :) zdjecie z przed 2 dni :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1452289074.379951.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452289074.379951.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452289074.379951.jpg
    153,2 KB · Wyświetleń: 214
reklama
Dziekuje MalinowaMarta :) wizyty mam roZnie. To akurat zdjecie było zrobione na pierwszym usg oferowanym przez służbę zdrowia w uk. Łącznie beda chyba 3 czy 4 usg w czasie ciazy. Dlatego tez mam "zapasowa" Polska Panią doktor do ktorej chodze z doskoku :).

Płci jeszcze nie znam bo zdjecie robione było w 12 tygodniu i 5 dni i powiedziano mi, ze za wczesnie i nie widac. Maz natomiast juz umówił wizytę na 16 tydzien w polskiej klinice bo koniecznie chce sie dowiedzieć jak najszybciej :p

Do góry