reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Doris dzięki ;) właśnie się doczytałam ze to łożysko i ze na dnie tzn. że daleko od szyjki i to dobrze ;) także się ciesze! :)

reklama
Julita, sliczna fotka :):)

Madziolina, też chcę pozytywnych wieści we wtorek i żeby to moje Dziecię urosło.

Trochę się martwię tym, że jest mniejsze. Chłopcy zawsze na usg byli więksi niż wynikało z terminu okresu. Hmmm :( :(

Lili moje jest równo tydzień mniejsze dokładnie 7 dni, nie martw się kochana- mi gin mówi, żeby się tym nie martwić. Zresztą moja Lenka tez była tydzień mniejsza a jest zdrowa jak rybka i ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja również ciąża jest o 6 dni młodsza. To chyba zależy kiedy miało się owulację. Ja miałam właśnie ok 5 dni później spóźniła się niestety.

Ju

Trochę się martwię tym, że jest mniejsze. Chłopcy zawsze na usg byli więksi niż wynikało z terminu okresu. Hmmm :( :(

To może teraz dziewczynka? :-) :-)

Nic się nie martw, na którymś kalendarzu ciąży czytałam, że mniej więcej od tego momentu każde dziecko rozwija się z swoim tempie i różnice mogą być duże :)

Miło się czyta dobre wieści :-) :-) Ja mam wizytę 18.01, heh - za 10 dni! Oby tym razem udało się lepiej obejrzeć malucha :yes::yes:;-) ;)

Kkasiulka ( nie wiem jak się cytuje :/) hahaha, wiesz, że jak powiedziałam to siostrze, że mniejsze, to powiedziała, że dlatego, że dziewczynka :) Sama też w pierwszej chwili u gina tak pomyślałam :zawstydzona/y:

Hope, Aga, Kkasiulka - dziękuję Dziewczyny! Jak mi dobrze, no przecież, nie tylko moje mniejsze, a czasami tak bywa. Mój ginekolog w ogóle nie był przejęty, powiedział, że z okresu to sztuczne wyliczenia i że jest ok. Buziole dla Was!!

reklama
Kkasiulka ( nie wiem jak się cytuje :/) hahaha, wiesz, że jak powiedziałam to siostrze, że mniejsze, to powiedziała, że dlatego, że dziewczynka :) Sama też w pierwszej chwili u gina tak pomyślałam :zawstydzona/y:

Hope, Aga, Kkasiulka - dziękuję Dziewczyny! Jak mi dobrze, no przecież, nie tylko moje mniejsze, a czasami tak bywa. Mój ginekolog w ogóle nie był przejęty, powiedział, że z okresu to sztuczne wyliczenia i że jest ok. Buziole dla Was!!
Widzisz skoro lekarz nic złego nie widział to znaczy że ok.

I tego się trzymaj:)

Do góry