reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Doris dzięki ;) właśnie się doczytałam ze to łożysko i ze na dnie tzn. że daleko od szyjki i to dobrze ;) także się ciesze! :)

reklama
Julita, sliczna fotka :):)

Madziolina, też chcę pozytywnych wieści we wtorek i żeby to moje Dziecię urosło.

Trochę się martwię tym, że jest mniejsze. Chłopcy zawsze na usg byli więksi niż wynikało z terminu okresu. Hmmm :( :(

Lili moje jest równo tydzień mniejsze dokładnie 7 dni, nie martw się kochana- mi gin mówi, żeby się tym nie martwić. Zresztą moja Lenka tez była tydzień mniejsza a jest zdrowa jak rybka i ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja również ciąża jest o 6 dni młodsza. To chyba zależy kiedy miało się owulację. Ja miałam właśnie ok 5 dni później spóźniła się niestety.

Ju

Trochę się martwię tym, że jest mniejsze. Chłopcy zawsze na usg byli więksi niż wynikało z terminu okresu. Hmmm :( :(

To może teraz dziewczynka? :-) :-)

Nic się nie martw, na którymś kalendarzu ciąży czytałam, że mniej więcej od tego momentu każde dziecko rozwija się z swoim tempie i różnice mogą być duże :)

Miło się czyta dobre wieści :-) :-) Ja mam wizytę 18.01, heh - za 10 dni! Oby tym razem udało się lepiej obejrzeć malucha :yes::yes:;-) ;)

Kkasiulka ( nie wiem jak się cytuje :/) hahaha, wiesz, że jak powiedziałam to siostrze, że mniejsze, to powiedziała, że dlatego, że dziewczynka :) Sama też w pierwszej chwili u gina tak pomyślałam :zawstydzona/y:

Hope, Aga, Kkasiulka - dziękuję Dziewczyny! Jak mi dobrze, no przecież, nie tylko moje mniejsze, a czasami tak bywa. Mój ginekolog w ogóle nie był przejęty, powiedział, że z okresu to sztuczne wyliczenia i że jest ok. Buziole dla Was!!

reklama
Kkasiulka ( nie wiem jak się cytuje :/) hahaha, wiesz, że jak powiedziałam to siostrze, że mniejsze, to powiedziała, że dlatego, że dziewczynka :) Sama też w pierwszej chwili u gina tak pomyślałam :zawstydzona/y:

Hope, Aga, Kkasiulka - dziękuję Dziewczyny! Jak mi dobrze, no przecież, nie tylko moje mniejsze, a czasami tak bywa. Mój ginekolog w ogóle nie był przejęty, powiedział, że z okresu to sztuczne wyliczenia i że jest ok. Buziole dla Was!!
Widzisz skoro lekarz nic złego nie widział to znaczy że ok.

I tego się trzymaj:)

Do góry