reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
reklama
No ja też na lipiec. Natury sie nie oszuka.... Mój organizm trzyma wszystko do terminu. Po kolei.
Byłam dzis na wizycie i nie widać zbliżającego się porodu. Raczej wszystko wysoko. Za to Synuś niemały, bo 3500-3700 juz waży.... :O A u mnie skończony 38tc! Jeszcze przez 2 tyg może urosnąć! Obie moje dziewczynki ważyły 3500 gdy się urodziły! A rodziły się kilka dni PO terminie - teraz też pewnie tak będzie.... Lekarz mówi, no może...no niekoniecznie.....zobaczymy.....tttiiiaaa.....juz swoje wiem. W sumie to co innego mi powie?? Przecież to byłoby wróżenie z fusów.
Kolejna wizyta za tydzień, 8 lipca, to będzie piątek. Wtedy mamy się umówić co i jak i zobaczyć ile jeszcze urósł. Jak nic sie nie będzie działo, to 13 lipca (w dzien terminu) mam się zgłosić do szptala. Na patologię - i tam będą myśleć co ze mną zrobić.... Czy wywołać - ale po cc będą się bać podać oxy czy ciąć.....
Moja blizna na szczęście nie budzi zastrzeżeń. Więc póki co, mogę rodzić sn.

Panna migotka - rozumiem, że się wystraszyłaś, ale niezwykle rzadko dochodzi do pęknięcia, rozejścia się blizny.....Dziewczyny rodzą sn i po dwóch cięciach. Spokojnie, nie ma co panikować, ale nie można też nic bagatelizować.

Do góry