reklama
serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?
Co najwyzej ze mna )))
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja tez sie jeszcze nigdzie nie wybieram
to jesteście całe trzyJa tez sie jeszcze nigdzie nie wybieram
Kaskaw
Fanka BB :)
Jutro bylby skonczony 38,w karcie mam jeszcze 37 wpisane..serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja po wizycie Szyjka skrócona ale dalej wszystko pozamykane. Łożysko się starzeje ale nie jest źle. Mam zezwolenie na odwiedzanie Tarzana i to nawet ze wskazaniem Młody ma ok 3200 więc też spoko to teraz działamy żeby pojawił się jak najszybciej
aleksandra1
u mnie również na razie nic sie nie dzieje, wiec jestesmy 4
Jodełka a co masz dokładnie na myśli pisząc działamy ? jakieś sprawdzone sposoby ?
Jodełka a co masz dokładnie na myśli pisząc działamy ? jakieś sprawdzone sposoby ?
madziolina_p
Ja jutro mam wizyte i pewnie tez powie, ze nic, zobaczymy. Ja z Wami dziewczyny na lipiec
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
No ja też na lipiec. Natury sie nie oszuka.... Mój organizm trzyma wszystko do terminu. Po kolei.
Byłam dzis na wizycie i nie widać zbliżającego się porodu. Raczej wszystko wysoko. Za to Synuś niemały, bo 3500-3700 juz waży.... :O A u mnie skończony 38tc! Jeszcze przez 2 tyg może urosnąć! Obie moje dziewczynki ważyły 3500 gdy się urodziły! A rodziły się kilka dni PO terminie - teraz też pewnie tak będzie.... Lekarz mówi, no może...no niekoniecznie.....zobaczymy.....tttiiiaaa.....juz swoje wiem. W sumie to co innego mi powie?? Przecież to byłoby wróżenie z fusów.
Kolejna wizyta za tydzień, 8 lipca, to będzie piątek. Wtedy mamy się umówić co i jak i zobaczyć ile jeszcze urósł. Jak nic sie nie będzie działo, to 13 lipca (w dzien terminu) mam się zgłosić do szptala. Na patologię - i tam będą myśleć co ze mną zrobić.... Czy wywołać - ale po cc będą się bać podać oxy czy ciąć.....
Moja blizna na szczęście nie budzi zastrzeżeń. Więc póki co, mogę rodzić sn.
Panna migotka - rozumiem, że się wystraszyłaś, ale niezwykle rzadko dochodzi do pęknięcia, rozejścia się blizny.....Dziewczyny rodzą sn i po dwóch cięciach. Spokojnie, nie ma co panikować, ale nie można też nic bagatelizować.
Byłam dzis na wizycie i nie widać zbliżającego się porodu. Raczej wszystko wysoko. Za to Synuś niemały, bo 3500-3700 juz waży.... :O A u mnie skończony 38tc! Jeszcze przez 2 tyg może urosnąć! Obie moje dziewczynki ważyły 3500 gdy się urodziły! A rodziły się kilka dni PO terminie - teraz też pewnie tak będzie.... Lekarz mówi, no może...no niekoniecznie.....zobaczymy.....tttiiiaaa.....juz swoje wiem. W sumie to co innego mi powie?? Przecież to byłoby wróżenie z fusów.
Kolejna wizyta za tydzień, 8 lipca, to będzie piątek. Wtedy mamy się umówić co i jak i zobaczyć ile jeszcze urósł. Jak nic sie nie będzie działo, to 13 lipca (w dzien terminu) mam się zgłosić do szptala. Na patologię - i tam będą myśleć co ze mną zrobić.... Czy wywołać - ale po cc będą się bać podać oxy czy ciąć.....
Moja blizna na szczęście nie budzi zastrzeżeń. Więc póki co, mogę rodzić sn.
Panna migotka - rozumiem, że się wystraszyłaś, ale niezwykle rzadko dochodzi do pęknięcia, rozejścia się blizny.....Dziewczyny rodzą sn i po dwóch cięciach. Spokojnie, nie ma co panikować, ale nie można też nic bagatelizować.