reklama
Flammie
Fanka BB :)
Fazerkamm, wszystko będzie dobrze, trzymam za Was kciuki.
Ja dziś byłam na wizycie. Wymiary dzidzia dalej są rozjechane, ale idą w dobrą stronę. Lekarz mówi że jest ok, chociaż główka już w 40 tygodniu, a nóżki w 36.
Mam też od razu jechać do szpitala w razie skurczy, bo mam bardzo cienką bliznę po cc i grozi rozerwaniem. Spytałam, co by było gdyby pękła - dziecko z zawartością macicy wpadłoby do moich trzewi. Trochę mnie zmroziło, tak więc muszę robić wszystko żeby nie było skurczy.
Dostałam fajną fotkę, dzięki której nie ma wątpliwości, że to facet. Tatuś dumny, że to po nim syn tak chojnie obdarzony[emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
My to widze na jednym wózku jedziemy
Mam dokładnie takie samo zagrożenie rozejścia się blizny i w razie jakichkolwiek skórczy natychmiast do szpitala... No i jak pamietam to obie na cc dopiero w 38tc idziemy.
Jeszcze tylko tydzien..
Needi
Migotka ja Cię proszę odpoczywaj jak najwięcej. Opis straszny trochę. Ty masz cc zaplanowane?Fazerkamm, wszystko będzie dobrze, trzymam za Was kciuki.
Ja dziś byłam na wizycie. Wymiary dzidzia dalej są rozjechane, ale idą w dobrą stronę. Lekarz mówi że jest ok, chociaż główka już w 40 tygodniu, a nóżki w 36.
Mam też od razu jechać do szpitala w razie skurczy, bo mam bardzo cienką bliznę po cc i grozi rozerwaniem. Spytałam, co by było gdyby pękła - dziecko z zawartością macicy wpadłoby do moich trzewi. Trochę mnie zmroziło, tak więc muszę robić wszystko żeby nie było skurczy.
Dostałam fajną fotkę, dzięki której nie ma wątpliwości, że to facet. Tatuś dumny, że to po nim syn tak chojnie obdarzony[emoji14]
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dziękuję dziewczyny.
Flammie, to oby doczekać do przyszłego czwartku.
Needi, tak, cc w planie 7 lipca.
Starszaka na razie wysłałam do babci, żeby troszkę poodpoczywać, ale już dzwoni do mnie, że chce wrócić w piątek bo się jej nudzi. No to naodpoczywam się po zbóju.
Starszaka na razie wysłałam do babci, żeby troszkę poodpoczywać, ale już dzwoni do mnie, że chce wrócić w piątek bo się jej nudzi. No to naodpoczywam się po zbóju.
Needi
Zawsze to w piątek. Uważaj na siebie.Dziękuję dziewczyny.
Kaskaw
Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .
Ściskam was mocno i za wszystkie trzymam kciuki ! [emoji1]:*
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
madziolina_p
Gratulacje Kochana!Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .
reklama
Wow normalnie dziewczyny rodzicie expres. Super gratuluję.Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .