reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Jestem juz po wizycie. Glowka nisko ale szyjka zamknieta. Przyczepil sie do wagi malego (najpierw wyszlo mu 2200 pozniej 2360, a tydzień temu u innego lekarza na wizycie mial 2390 ) także nie wiem czy sie stresować czy co.... sprawdzil lozysko, przeplywy i serduszko - wszystko dobrze funkcjonuje, bo myslal ze to moze byc przyczyna. Za 2 tygodnie sprawdzimy jak przybiera i bedziemy sie umawiac na cc, no chyba ze zaczne rodzic wczesniej to wtedy bede rodzic sn. Teraz idzie na urlop na ponad tydzien i jest dostepny tylko pod tel. I ogolnie nie podoba mi sie ta mala waga.

reklama
Jestem juz po wizycie. Glowka nisko ale szyjka zamknieta. Przyczepil sie do wagi malego (najpierw wyszlo mu 2200 pozniej 2360, a tydzień temu u innego lekarza na wizycie mial 2390 ) także nie wiem czy sie stresować czy co.... sprawdzil lozysko, przeplywy i serduszko - wszystko dobrze funkcjonuje, bo myslal ze to moze byc przyczyna. Za 2 tygodnie sprawdzimy jak przybiera i bedziemy sie umawiac na cc, no chyba ze zaczne rodzic wczesniej to wtedy bede rodzic sn. Teraz idzie na urlop na ponad tydzien i jest dostepny tylko pod tel. I ogolnie nie podoba mi sie ta mala waga.
Oo Julka to waga podobnie jak u mnie na wczorajszej wizycie, wyszło 2200 i też powiedział, że 2 tygodnie młodsza wychodzi.

Julka - moja miała w 36tyg 2500g-2600 to w sumie nie jest tak duża różnica. Po tygodniu przybrała na 2700. Zobaczę jutro. Nie przejmuj się..może takie pomiary wyszły, źle coś zmierzył.

Ja wiem ze te pomiary to co inny sprzet to rozne no ale.... aha i przyczepil sie do pulsu wysokiego.i fakt mam okolo 100-110.

U mnie na wizycie ostatnio było podobnie, mały za mało przybrał. Też się zestresowałam i nie wiem od czego to zależy. Jednak wszystkie pomiary były ok i gin mówiła, że jest wszystko dobrze. Do samego porodu będę myśleć o wadze synka, tym bardziej że już nie mam wizyt i czekam na rozwiązanie.....eh z tymi pomiarami:wściekła/y:

My właśnie po wizycie u lekarza i usg .Synek w 36.4dni wazy 2800g pomiary ma dobre szyjka nie skraca sie.Pytalam o twardnienie brzucha bo mam strasznie napiety cały czas nawet po odpoczynku i śnie ale niby to normalne tak jak ból brzucha i podbrzusza [emoji58]tutaj to wszystko dla Nich jest normalne [emoji853]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wmazur macica trenuje i dlatego pewnie ;) moj lekarz mowil mi tydzien temu ze ma teraz bolec ;)

Alez macie fajne dzieciaczki z normalna waga :) alez ja bym tak chciała :) zobacze dziś ile mój wielkolud przytyl przez 6dni...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się z pozytywnych wieści!!!!!

Z tą wagą to mogą być teraz rozbieżności. Główki do góry!

Ja z rozpędu napisałam na ogólnym. Mam nadzieję, że po porodzie będzie wszystko ok. Waga z wczoraj 2852g.

Do góry