Gwiazda_237
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To obie mamy cc w ten sam dzień [emoji3] Fajnie że ktoś kogo znam przynajmniej z forum ma tak samo dodaję to trochę otuchy.Ja juz po wizycie Adaś rośnie ma już 2500 g .Szyjka w 70% skrócona we wtorek szpital w czwartek cięcie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Też w dzień ojca będziesz dzidzie tulić. SuperJa juz po wizycie Adaś rośnie ma już 2500 g .Szyjka w 70% skrócona we wtorek szpital w czwartek cięcie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję wizyty. Niech bobas jeszcze posiedzi.Gwiazda czyli to już! Suuuper
Ja też jestem po wizycie. Dominisia waży nieco ponad 2500g i szyjkę mam miękką. Ale lekarz mówi że nie będzie mi wróżył kiedy urodzę bo nie ma teorii. Najważniejsze że dziecko nie jest za duże, rozwija się prawidłowo (to ważne przy tej mojej cukrzycy).
Też by mi było radośnie. Jesteś teraz jak tykajaca bomba. Gratuluję wizytyJa już też po wizycie mały waży ok 2900g. Jak na razie nie szykuje się do wyjścia. Wszystkie możliwe badania zrobione i wyniki są bardzo dobre. To była moja ostatnia umówiona wizyta. 21.06 mam przyjść do szpitala na ktg. Jeśli nie urodzę do 04.07 to mam zgłosić się po skierowanie do szpitala. Mam sporą szansę, że przenoszę małego, tak jak pierwszą córkę, ale gin powiedziała że nie ma reguły bo dziś jest ok a za dwa dni można urodzić. Najważniejsze, że dziecko jest zdrowe, rośnie. Ja jak na razie 13+kg tak więc dramatu nie ma jak w pierwszej ciąży. Jakoś mi tak radośnie na sercu, że to coraz bliżej