reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1452086468.360452.jpg
dziewczynki ja juz po wizycie dzidzia o 6dni młodsze czyli teraz mam termin 17.07[emoji4] fajna data bo ja jestem 18.08[emoji4] maluszek tak skakał i machał raczkami i nożkami az w szoku z mężem byliśmy,ze tak wyraźnie to wszystko widac[emoji4] a wiec jestem w 12tydz i 3dni następne usg 29luty.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452086468.360452.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452086468.360452.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 151
Szkoda że ja mojego usg nie mogę pokazać.,bo super było widać ..nie dali mi nic...na nfz ,wiec nie wiem -może pozwolą ksero zrobić?

reklama
Ja za moje płaciłam 10f i mogłam wybrać tylko 1 wiec wybrałam najbardziej widoczne. Jejku ale to jest przeżycie jak sie widzi ja tym monitorkiem jak maluszek sie rusza macha raczkami o nogami i fika koziołki mina meza bezcenna widac,ze był wzruszony [emoji4]

Do góry