reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
malinowa super wieści :-) pociesz się faktem że ja w ciazy z Emi o plci się dowiedziałam dopiero w 7 miesiącu.....o zgrozo byłam tak zniecierpliwiona i ciekawa ze masakra. Może na kolejnej juz się dowiesz. Kiedy następna wizyta?

Ewelina kolejna 2.02 wiec za miesiąc ale chyba jutro zadzwonię i umowie sie do jednego z najlepszych lekarzy w naszym mieście i zapłacę za lepsza jakość...

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :D

To teraz ja będę się chwalić :) Usg genetyczne wyszło super, nosek jest, przezierność 1,5. Dzidek ma 6,2 cm. Lekarz na podstawie pomiarów usg i testów z krwi obliczył ryzyko trisomii 21 (1:6806), 18 (1:16473) i 13 (mniejsze niż 1:20000). I prawdopodobnie będzie kawaler ;)

Super dziewczyny że macie to już za sobą :) Wszystkie (no prawie) czekamy teraz na poznanie płci hehe, każde USG daje nadzieję :D

reklama
Do góry