reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
U mnie w 30 tygodniu równym miał 1630 a a i tak był starszy o ponad tydzień, ale jak dla mnie to niech pomalutku rośnie co by mi nie wyskoczył z wagą ponad 4 kg do porodu :D

u mnie według om 31t 1dz 1520g,ale z usg 30 tydz więc może się okazać że ja będe jedną z ostatnich lipcowych mam;-)

Ale widze, ze u Doris i u Flammie podobnie, no usg moze oszukiwac o 300gram w dwie strony takze... Ale u mnie i dlugosc kosci udowej ma na 33 tydz to po mamie dlugie nozki chyba hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bodajze 1950g bylo w 30tc :) takze tez w czolowce[emoji14]jestem ciekawa czy duzo przybędzie przez ten maj (wizyta koniec miesiąca) mam nadzieje ze utyje dosc malo[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede miala 31maja i wtedy mi lekarz powie czy moge zaczac sprzatac w domu i bardziej intensywne sie ruszac by urodzic jak najszybciej[emoji14] bo jak dojde do 40tc to zwyczajnie Go nie urodze.. :/ jak bedzie taki byczek ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja mam tylko takie maleństwo 1521g teraz? :(
mamy bardzo podobnie,ja się tym nie martwię bo ja byłam malutka jak się urodziłam o czasie 2800 bodajże,więc jaka mama taka córcia a będzie nam łątwiej urodzić;-)chociaż myślę że po połowie lipca dobiją spokojnie do 3000;-)

Do góry