reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Gwiazda_237 Adas dobrze rosnie to moj na mase bierze[emoji14]malego pulpecika znow urodze ;)

Nieufna to i u mnie identycznie, nogi tez niby 33tc :)

Aga30+ trzymam kciuki zeby mala sie obrucila glowka w dol :)

Kkasiulka gratuluję udanej wizyty :)

Doris [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co z tym błędem?? Zasłania mi Wasze wpisy.....

Po wizycie. Oprócz 3 godzinnego opóźnienia wszystko jest w najlepszym porządku :-)
Mały ładnie rośnie, waży już 1800g i na szczęście jest ułożony główką w dół i doktorek mówi, że raczej już nie powinien się obrócić. Oby!
Popiera moją decyzję o porodzie naturalnym, wręcz mówi, że jest ze mnie dumny :p Uprzedziłam, że chcę ze znieczuleniem, po raz kolejny mówi, że nie ma z tym problemu, tylko muszę to wcześnie zgłosić. Powiedziałam, że nie ma sprawy, będę wołać od samego progu :p
Szyjka długa i zamknięta, oglądał i sprawdzał na samolocie.

Aga - oby się obróciła! Trzymam kciuki!!
Gratuluję udanej wizyty. Zazdroszczę znieczulenia przy porodzie. U nas nie ma anestezjologa na oddziale.

Super,że wizyty udane!!!dzieciaczki już takie duże,ja za tydzień mam wizytę;-)
Doris ekstra zdjęcia!

Aga30+ ładna waga :) Zobaczymy za 2 tyg czy się obróci. Mi powiedzieli że powinno się obrócić do 34 tyg bo potem może być już za mało miejsca (aczkolwiek mojej przyjaciółce obrócił się w 38 tyg więc nie wiem ile w tym prawdy...). Ja też coś czuję że się dziś dowiem, że nadal główką w górę. Po ruchach wydaje mi się, że ciągle tak siedzi.

Kkasiulka u Ciebie też 1800, ładnie :) coraz większe nasze bobaski.
A Ty będziesz rodzić jakoś prywatnie, że on wie że musisz wcześniej zgłosić? Czy zna ten szpital po prostu? Ja nie wiedziałam że to trzeba wcześniej informować.

Doris synuś się aż za głowę łapie co go tak męczą tymi badaniami :p
Fajne macie te zdjęcia, ja takich 3d nie dostaję, Tylko zwykłe, na których i tak nic nie widać.

Aga30+ ładna waga :) Zobaczymy za 2 tyg czy się obróci. Mi powiedzieli że powinno się obrócić do 34 tyg bo potem może być już za mało miejsca (aczkolwiek mojej przyjaciółce obrócił się w 38 tyg więc nie wiem ile w tym prawdy...). Ja też coś czuję że się dziś dowiem, że nadal główką w górę. Po ruchach wydaje mi się, że ciągle tak siedzi.

Kkasiulka u Ciebie też 1800, ładnie :) coraz większe nasze bobaski.
A Ty będziesz rodzić jakoś prywatnie, że on wie że musisz wcześniej zgłosić? Czy zna ten szpital po prostu? Ja nie wiedziałam że to trzeba wcześniej informować.

.

Wcześniej, w znaczeniu jak przyjadę rodzić, to mam mówić, że chcę znieczulenie ZZO. Żeby nie czekać i się nie zastanawiać, tylko od razu przy przyjmowaniu.
On zna ten szpital, bo tam pracuje.
TEORETYCZNIE po 32 tyg (no czasem mówią, że 34) dziecko nie powinno się obrócić, ale różnie to jest....czasem w dniu planowanej cesarki dziecko się obraca.....

Dziękuję za miłe słowa, ja też się bardzo cieszę z dobrych wieści :-) Ale jak w poprzednich ciążach miałam stresa przed wizytą, tak teraz już nie :)

reklama
Aga - świetne wieści :)
Kkasiulka - super!!!!!!!!!!!!!! :)
Doris - jakie Ty masz cudne zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prześliczny!!!!!

Ja też już po 3 usg. Wszystko w porządku, ale do zdjęć pozować nie chciała, zasłaniała się rękami, nawet stopę na głowę założyła i mam tylko dwa, zamazane :( W zasadzie na jednym ze zdjęć takie samo ułożenie jak ostatnio (jak avatar Doris) i już się zlękłam, że ona wciąż w tej samej pozycji, z tą rączką przy głowie, ale gin powiedziała, że rusza obiema rękami, a tylko do zdjęcia tak przyłożyła, ale już mi się włączyło myślenie :wściekła/y: Waga 1450g. Długie nogi, szczupły brzuszek, nadal dziewczyna, już głową w dół, bo 10 dni temu głowa była jeszcze na górze. Mam tylko pić, bo wody płodowe w normie, ale muszę jeszcze chwilę w ciąży pochodzić to żeby się nie zmniejszały. I tak sobie wyliczam, że wcale chyba taka duża nie będzie, a i tak cc :/ No cóż, byleby wszystko dobrze było :)

Jutro echo serduszka.

Iwonaimaja, Pauladabro, Kamejka - jak tam?????????????

Do góry