reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Co z tym błędem?? Zasłania mi Wasze wpisy.....
Po wizycie. Oprócz 3 godzinnego opóźnienia wszystko jest w najlepszym porządku :-)
Mały ładnie rośnie, waży już 1800g i na szczęście jest ułożony główką w dół i doktorek mówi, że raczej już nie powinien się obrócić. Oby!
Popiera moją decyzję o porodzie naturalnym, wręcz mówi, że jest ze mnie dumny Uprzedziłam, że chcę ze znieczuleniem, po raz kolejny mówi, że nie ma z tym problemu, tylko muszę to wcześnie zgłosić. Powiedziałam, że nie ma sprawy, będę wołać od samego progu
Szyjka długa i zamknięta, oglądał i sprawdzał na samolocie.
Aga - oby się obróciła! Trzymam kciuki!!
Po wizycie. Oprócz 3 godzinnego opóźnienia wszystko jest w najlepszym porządku :-)
Mały ładnie rośnie, waży już 1800g i na szczęście jest ułożony główką w dół i doktorek mówi, że raczej już nie powinien się obrócić. Oby!
Popiera moją decyzję o porodzie naturalnym, wręcz mówi, że jest ze mnie dumny Uprzedziłam, że chcę ze znieczuleniem, po raz kolejny mówi, że nie ma z tym problemu, tylko muszę to wcześnie zgłosić. Powiedziałam, że nie ma sprawy, będę wołać od samego progu
Szyjka długa i zamknięta, oglądał i sprawdzał na samolocie.
Aga - oby się obróciła! Trzymam kciuki!!
paula_dabro
Fanka BB :)
Super wiesci cieszę sie ze wizyty udane i z Maluchami wszystko ok.
Oby u mnie jutro rownież było to samo mam juz mega stresa...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Oby u mnie jutro rownież było to samo mam juz mega stresa...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja dziś też miałam wizytę
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Mały już nie taki mały bo waży 2035 g i wg usg starszy znów, wg Om 31 tyg 1 dzień, wg usg 32 tyg 6 dni. Szyjka dluuuuuuga, zamknięta, Mały ułożony główka w dół, ilość wód prawidłowa, jest raz pepowina wokół szyi ale powiedział żeby tym.się nie przejmować. Córcia miała 2x wokół szyi juz na tym etapie. planowo do szpitala 29 czerwca idę i 30 czerwca Cc.
Kolejna wizyta 25 maja ale już bez usg ale z ktg
A to mój Synuś <3
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Mały już nie taki mały bo waży 2035 g i wg usg starszy znów, wg Om 31 tyg 1 dzień, wg usg 32 tyg 6 dni. Szyjka dluuuuuuga, zamknięta, Mały ułożony główka w dół, ilość wód prawidłowa, jest raz pepowina wokół szyi ale powiedział żeby tym.się nie przejmować. Córcia miała 2x wokół szyi juz na tym etapie. planowo do szpitala 29 czerwca idę i 30 czerwca Cc.
A to mój Synuś <3
Załączniki
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
piękny wygląda jakby chciał powiedzieć "tylko nie po oczach"Hej
A to mój Synuś <3
Zobacz załącznik 757063
reklama
paula_dabro
Fanka BB :)
Doris jaki piękny! Super ze wszystko dobrze :* bardzo się cieszę