reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Sylwia, 2 kg????? Szok! Chyba największa z naszych lipcowych Dzieciaczków! Gratulacje
Aga30+, Gratulacje, Twoja córa też spora!
Mój Olaf ważył w czwartek 1286g więc pewnie teraz ok 1400 może waży.

A jakie bierzecie witaminy? Bo czytałam, że mają wpływ na wagę dzieciaczków. Ja biorę Femibion Natal 2 Plus ale dopiero od tygodnia.
Ja od początku biorę pregna +.

reklama
Aga+ piekna waga Twojej ksiezniczki :) :)

Sylwia no no no 2kg tuz to niektore dzieci tyle waza podczas porodu :) :) super!

Doris moj wielkolud tez pewnie teraz ok 2kg będzie mial bo wizyte ostatnio to miesiac temu mialam a teraz bede szla na poczatku maja

Sylwia jaki problem byl ze teraz nie bierzesz witamin?

Mehle faktycznie kruszynka :) ale powtorze jeszcze raz, kazdy dzieciaczki rosnie wedlug siebie i nie ma co się stresowac czy jest male czy duze ;)

Iwonaimaja spoooro :)

Sylwia spoko moj brzuchatek tez wiekszy od brata :) oby tylko podczas porodu nie byl wiekszy bo Go nie przecisne...
Maks urodził sie z waga 3670g.

Jak teraz powinny dzieciaczki tyc ok 250g tygodniowo to moj ma spokojnie ponad 2kg :o

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga+ piekna waga Twojej ksiezniczki :) :)

Sylwia no no no 2kg tuz to niektore dzieci tyle waza podczas porodu :) :) super!

Doris moj wielkolud tez pewnie teraz ok 2kg będzie mial bo wizyte ostatnio to miesiac temu mialam a teraz bede szla na poczatku maja

Sylwia jaki problem byl ze teraz nie bierzesz witamin?

Mehle faktycznie kruszynka :) ale powtorze jeszcze raz, kazdy dzieciaczki rosnie wedlug siebie i nie ma co się stresowac czy jest male czy duze ;)

Iwonaimaja spoooro :)

Sylwia spoko moj brzuchatek tez wiekszy od brata :) oby tylko podczas porodu nie byl wiekszy bo Go nie przecisne...
Maks urodził sie z waga 3670g.

Jak teraz powinny dzieciaczki tyc ok 250g tygodniowo to moj ma spokojnie ponad 2kg :o

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Oliwka teraz ma problemy zdrowotne przez leki z tego co mowia lekarze i wole ich nie brac wogole jesli dziecie zdrowe to po co sie faszerowac. Leczymy sie u genetyka endokrynologa okulisty i prawdopodobnie bedzie jeszcze hormon wzrostu ale czekamy jeszcze na wyniki badan.

Oliwka teraz ma problemy zdrowotne przez leki z tego co mowia lekarze i wole ich nie brac wogole jesli dziecie zdrowe to po co sie faszerowac. Leczymy sie u genetyka endokrynologa okulisty i prawdopodobnie bedzie jeszcze hormon wzrostu ale czekamy jeszcze na wyniki badan.

W mojej pierwszej ciąży, 8 lat temu, było zalecenie, żeby brać witaminy. 3 lata później - nie brać, bo dzieci duże, bo nie potrzebne. Teraz znowu brać......... No ja nie wiem, głupieje człowiek! Też uważam, że nie ma sensu siebie i malucha faszerować. Więc teraz biorę co 2-3 dzień. Wyniki mam dobre, dziecko rośnie prawidłowo.....
Już kiedyś pisałam, ale moje dzieci nie tolerowały wit. K. Obie! Objawy głównie z brzuszka, były niespokojne..... Gdzie z Mają miałam dużo różnych problemów, bo alergik, tak Milenka na nic nie jest uczulona.

Zdrówka dla córeczki :*

reklama
W mojej pierwszej ciąży, 8 lat temu, było zalecenie, żeby brać witaminy. 3 lata później - nie brać, bo dzieci duże, bo nie potrzebne. Teraz znowu brać......... No ja nie wiem, głupieje człowiek! Też uważam, że nie ma sensu siebie i malucha faszerować. Więc teraz biorę co 2-3 dzień. Wyniki mam dobre, dziecko rośnie prawidłowo.....
Już kiedyś pisałam, ale moje dzieci nie tolerowały wit. K. Obie! Objawy głównie z brzuszka, były niespokojne..... Gdzie z Mają miałam dużo różnych problemów, bo alergik, tak Milenka na nic nie jest uczulona.

Zdrówka dla córeczki :*
No wlasnie czlowiek nie nadazy za tymi lekarzami ogolnie maluszki u mnie rodza sie spore wiec nie mam obowiazku i dla mnie to lepiej bo juz wystarczy mi przejsc z corka.

Do góry