reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
marrgerita super wiadomość

dzwoniłam do szpitala mam przyjechać tylko oczywiście nie mam jak muszę czekać aż mąż do domu wróci a jak na złość ma dzisiaj dużo pracy

mam zabrać z sobą dokumentację medyczną też z poprzedniej ciąży jak to pani przez telefon powiedziała że moja ciąża jest wysokiego ryzyka

proszę o kciuki żeby z dzidzią było wszystko ok
Trzymam kciuki! Na pewno bedzie dobrze :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

u mnie po wizycie chyba wszystko ok, piszę chyba bo nie miałam usg, słouchaliśmy tylko tętna i jest wszystko dobrze. Z szyjką też dobrze, w razie twardnień mam brać nospę i magnez, dużo odpoczywać a jak się zrobi ciepło dużo spacerować.
Nie przytyłam a schudłam od odtatniej wizyty ale wg kalkulatora i tak mam niedowagę a ja już chodzić nie mogę.
Następna wizyta 27.kwietnia to będzie już 29 tydzień WOW ale ten czas leci jak się tak czeka od wizyty do wizyty:)

reklama
Do góry