madziolina_p
Fanka BB :)
U mnie bedzie roznica 2 lata i 3 mce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dosyć późno zaczęłam czuć ruchy bo dopiero jakoś od 2 tygodni czuję. Ale kopie coraz mocniej I w różnych miejscach, raz w okolicach pępka, raz gdzieś z boku. Fajne uczucie Cały czas każę mojemu, żeby przykładał rękę do mojego brzuszka, ale jak na złość nic nie może wyczuć
Iwonamaja trzymamy kciuki aż bolą. Będzie dobrze :-). Dawaj znaćmarrgerita super wiadomość
dzwoniłam do szpitala mam przyjechać tylko oczywiście nie mam jak muszę czekać aż mąż do domu wróci a jak na złość ma dzisiaj dużo pracy
mam zabrać z sobą dokumentację medyczną też z poprzedniej ciąży jak to pani przez telefon powiedziała że moja ciąża jest wysokiego ryzyka
proszę o kciuki żeby z dzidzią było wszystko ok