iwonaimaja
Fanka BB :)
Dlatego ja się decyduje na 3 prenatalne bo właśnie w poprzedniej ciąży nie miałam gi robione a właśnie przez te przepływy skończyło się zle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz, ja dostałam 2 tygodnie temu skierowanie, bo u mnie nie robią, to pani z tej przychodni mnie zjechała, że dlaczego dopiero się umawiam, że to za późno itd... a rejestrowałam się od razu po powrocie z wizyty, bo nie ukrywam, chciałam jak najszybciej zobaczyć dzidzię ostatecznie wpisała mnie teraz na środę, ale co się nastękała to jej...mi lekarz kazała iść na polowkowe pozniej i wg om teraz będzie u mnie w piątek 22 tydz i 5 dzień bo podobno czym pozniej tym lepiej widac
Margerita może faktycznie za wcześnie, mi lekarz kazała iść na polowkowe pozniej i wg om teraz będzie u mnie w piątek 22 tydz i 5 dzień bo podobno czym pozniej tym lepiej widac