iwonaimaja
Fanka BB :)
chodzi o przeciwciała dla krwinek czerwonych? to miałam robione w grudniu i teraz znowu mam mieć robione wcześniej wynik ujemny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem nie liczyłam teraz mam 23 a to będzie za 9 tygodni no to wychodzi 32
taka datę mi pani policzyła nie ja ustalałam termin
jest też jakiś przedział do zrobienia tego badania
policzyłam będę miała 31t1d28-32 tc wg mojego dr.
a skad wyszly wam te slabe przeplywy? wiesz co bylo przyczyna?
A to Twoja pierwsza ciąża? Ja tez mam - a Maz + ale nie mówił mi nic lekarz na temat tych przepływów...@iwonaimaja mi badaja te cztery ze wzgledu na konfikt serologiczny i potem wyliczaja cos co ma dawac obraz natlenienia i ilosci krwi u dziecka. przy normalniej ciazy pewnie badaja to inaczej.
tak czy siak wyniki mam poza norma te ktore mi dzis wyszly. ale licze, ze to brak dosiwadczenia lekarza, bo takich pacjentek to nie jest duzo. odliczam godziny do Warszawy i narazie probuje sie nie martwic. dlatego te badania tez juz bede miala regularnie w Warszawie. poprosilam mojego lekarza by mi dzis zrobil te parametry bo chcialam miec porownanie. nie sadzilam, ze wyjdzie cos poza norma.
Mocno trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze &&&@iwonaimaja mi badaja te cztery ze wzgledu na konfikt serologiczny i potem wyliczaja cos co ma dawac obraz natlenienia i ilosci krwi u dziecka. przy normalniej ciazy pewnie badaja to inaczej.
tak czy siak wyniki mam poza norma te ktore mi dzis wyszly. ale licze, ze to brak dosiwadczenia lekarza, bo takich pacjentek to nie jest duzo. odliczam godziny do Warszawy i narazie probuje sie nie martwic. dlatego te badania tez juz bede miala regularnie w Warszawie. poprosilam mojego lekarza by mi dzis zrobil te parametry bo chcialam miec porownanie. nie sadzilam, ze wyjdzie cos poza norma.