reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Tak jak pisze nieufna to jest choroba walki samym ze soba, jezeli dziewczyna nie chce z tego wyjsc to zaden terapeuta nie pomoze.. to jest niestety bardzo ciezka choroba (ogolnie psychiczne choroby sa ciężkie do zaleczenia) pisze do zaleczenia bo ich niestety w wiekszosco wyleczyc w 100% nie da rady.. ja osobiście nie znam nikogo z ta choroba podczas ciazy ale uczylam sie sporo na temat tych chorob.

Nieufna silna z Ciebie babka ze dalas rade :)

reklama
A jednak wyniki będę po 15 jutro ; ( Nieufna lekarz prowadzący mnirbprytanie powiedział ze z powodu boli jakie mam .trzeba zrobić to badanie . Jestem dumna ze tak ci się udało wyjść z tej choroby :*

mam 330 gram szczęscia ale i strachu, przepływy u dzidzi wyszły poza normą, a to jest jedno z postawowych badan ktore ma określić stan konfiktu serologicznego i stan zagrozenia dla dzidzi. w srode mam planowaną wizyte w szpitalu w Warszawie, aby okazalo sie, ze moj lekarz nie ma wprawy w tych pomiarach i wszystko jest dobrze. Bardzo się boję o córeczke, ale jak nie będzie innego wyjścia to decydujemy się na transfuzje dopłodowe, bo tylko tak można jej pomóc.

nieufna przeplywy bada sie od 20 tygodnia ciazy. to bylo pierwsze. czekam na Warszawe i na to co powiedza. I modle sie by wyszly wyniki w normie. Bardzo ale to bardzo bym takie chciala. aby jak najmniej ingerowac.

margerita wszystko będzie dobrze! mi mój gin nic na temat przeplywow nie mówił....czy to się robi podczas normalnego usg?

reklama
Do góry