reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
I z tel Ci nie zmienia rozmiaru? Kurde a spróbuj w edycji zdjęcia może przyciąć, albo w ustawieniach aparatu zmień rozdzielczość na mniejszą i zrób jeszcze raz

wczoraj mialam polowkowe. moje malenstwo super zdrowe. potwierdzona dziewczynka :)
Wymiarow duzo pobranych mniej wecej 5cm srednica glowki i 3cm kosc udowa :) nawet nie wiedzialam, ze takie pomiary dostane. szczgolowo pobrane pomiary brzuszka i glowki a np nie mam dlugosci malucha czy jego wagi, smieszne takie. wazne,ze mala zdrowa i lobuzowala bardzo cale usg fikala koziolki i sie wiercila.

Daria, gratuluję!

Ja też dziś po połówkowym. Dzidziuś zdrowy i potwierdzony chłopak :-) Szacowana waga to 338 g.

Usg robiłam dziś czyli 19+5 z OM, z usg wyszło 20+3.
Porównałam z usg Igi i tam robiłam w 20+2 z OM i z usg też wyszło 20+3.
Czyli można powiedzieć, że moje dzieci miały usg połówkowe dokładnie w tym samym momencie :-)

Panna_migotka ciesze się ze wszystko w porządku :)
Ja tez bede robic polowkowe w identycznym momencie ciazy :) przypadkiem tak sie umowilam na wizytę, pozniej zobaczylam na badaniach z Maksiem i okazalo sie ze chlopaki w tym samym czasie beda badani... oby bylo wszystko dobrze...

reklama
Do góry