reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
I z tel Ci nie zmienia rozmiaru? Kurde a spróbuj w edycji zdjęcia może przyciąć, albo w ustawieniach aparatu zmień rozdzielczość na mniejszą i zrób jeszcze raz
fazerkamm
Mi z tel bez problemu dodaje... ehh nie wiem od czego to zależy...
dariazgr
wczoraj mialam polowkowe. moje malenstwo super zdrowe. potwierdzona dziewczynka
Wymiarow duzo pobranych mniej wecej 5cm srednica glowki i 3cm kosc udowa nawet nie wiedzialam, ze takie pomiary dostane. szczgolowo pobrane pomiary brzuszka i glowki a np nie mam dlugosci malucha czy jego wagi, smieszne takie. wazne,ze mala zdrowa i lobuzowala bardzo cale usg fikala koziolki i sie wiercila.
Wymiarow duzo pobranych mniej wecej 5cm srednica glowki i 3cm kosc udowa nawet nie wiedzialam, ze takie pomiary dostane. szczgolowo pobrane pomiary brzuszka i glowki a np nie mam dlugosci malucha czy jego wagi, smieszne takie. wazne,ze mala zdrowa i lobuzowala bardzo cale usg fikala koziolki i sie wiercila.
fazerkamm
Super wiadomość! Oby same takie tylko byly
Teraz to długości malenstwa juz nie bedziemy dostawaly bo nie sa miarodajne
Teraz to długości malenstwa juz nie bedziemy dostawaly bo nie sa miarodajne
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Daria, gratuluję!
Ja też dziś po połówkowym. Dzidziuś zdrowy i potwierdzony chłopak :-) Szacowana waga to 338 g.
Usg robiłam dziś czyli 19+5 z OM, z usg wyszło 20+3.
Porównałam z usg Igi i tam robiłam w 20+2 z OM i z usg też wyszło 20+3.
Czyli można powiedzieć, że moje dzieci miały usg połówkowe dokładnie w tym samym momencie :-)
Ja też dziś po połówkowym. Dzidziuś zdrowy i potwierdzony chłopak :-) Szacowana waga to 338 g.
Usg robiłam dziś czyli 19+5 z OM, z usg wyszło 20+3.
Porównałam z usg Igi i tam robiłam w 20+2 z OM i z usg też wyszło 20+3.
Czyli można powiedzieć, że moje dzieci miały usg połówkowe dokładnie w tym samym momencie :-)
fazerkamm
Panna_migotka ciesze się ze wszystko w porządku
Ja tez bede robic polowkowe w identycznym momencie ciazy przypadkiem tak sie umowilam na wizytę, pozniej zobaczylam na badaniach z Maksiem i okazalo sie ze chlopaki w tym samym czasie beda badani... oby bylo wszystko dobrze...
Ja tez bede robic polowkowe w identycznym momencie ciazy przypadkiem tak sie umowilam na wizytę, pozniej zobaczylam na badaniach z Maksiem i okazalo sie ze chlopaki w tym samym czasie beda badani... oby bylo wszystko dobrze...
reklama