reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja już się swojej wizyty prywatnej nie mogę doczekać i już dziś dzwoniłam bo chciałam pytać kiedy najlepiej iść na te połówkowe ale rejestracja tylko do 14tej wiec muszę próbować jutro.

Noi juz po połowkowym !
myślałam że tam padnę....20-25minut....i wiem że-na 100% dziewczynka ,mająca 15cm i ok 300g...
NA SAMYM początku fikołki były i uciekanie przed usg.....machanie rękami ,nogami...no żywotna dziewczynka !
Anatomia ok- w normie mózg,serce,żołądek,nerki,kręgosłup oraz twarzoczaszka także ,rączki nóżki ok :) bicie serduszka 160 uderzeń...i wtulanie się w łożysko .... Serce człowiekowi rośnie patrząc na coś tak niesamowitego ! mąż usmiech miał niezły...ja walczyłam z łzami....
Lekarz powiedział że anatomicznie nie widzi nic złego -jego zdaniem zdrowa dziewczyna.....ALE.....nie daje mi tego na 100% ze wzgl. na wynik przy 1 usg.....
Nastepne usg 30-32tc....a do gina juz za 2 tyg....

Hej Kobietki :)
Po USG długo przeszło 30 minut :) Maleństwo rośnie zdrowo ale jest nieśmiałe hehe cały czas zasłaniało buzię rączkami albo ssało kciuka. Parametry w porządku widziałam wszystko nawet paluszki u nóg no i co bardzo istotne :) siusiaka hehe chłopak jak nic. Mam z 15 zdjęć malucha po długich próbach udało się go nawet cyknąć z profilu.
Nagrałam filmiki z usg komórką ponieważ mąż nie mógł ze mną być i wieczorem okładaliśmy. Pięknie było widać jak macha rękami i kipie nogami długie ma te nóżki jak je wyprostował to prawie długości reszty ciała :)

Venicee :) super wieści Słodka ruchliwa dziewuszka

Mamawiki
kolejna dziewczynka :) super wieści błagam nie wspominaj o remontach

reklama
Do góry