reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w tych przedszkolach? Wmawiają dzieciom "dysmózgowie"

Dokładnie nie obwiniaj sie :) Nie jestes wstanie tego przeskoczyć..
Od dziecka?
Od dziecka mialam dejavu i zaniki pamieci ale sporadyczne.. po slubie,przy silnym stresie pojawil sie atak,byc moze ze i w dziecinstwie mialam w nocy,tego nie wiem bo spalam zawsze sama ;) i potwierdzili padaczke skroniowa.. :)

reklama
@Kami079 o ile dobrze zrozumiałam Twojego posta pierwszego, to chodzi Ci o to, że jak już dziecko jest rozbrykane i rozpedzone to rodzice szukają przyczynę być może chorobę na siłę?

Czasami tak jest niestety.
O ile o to chodziło.

Być może siostra mi o takim przypadku mowila, 4 letnia dziewczynkę rodzice leczyli przeszło 2 lata na ADHD. Okazało się dosyć nie dawno, że dziecko nie ma ADHD tylko niedosluch. Po wszystkich badaniach jakie robili to wyszło. Ma aparaty słuchowe w uszach i teraz zachowuje się normalnie.

Takie szukanie choroby na sile to niestety magia Internetu działa.
Z dzieckiem jest coś nie tak, mamusia patrzy i ooo sama postawiła dziecku diagnozę i fruu do lekarza.
A lekarz przecież sugeruje się obserwacją matki lub ojca.

Nie wiem po co były te hejty na Ciebie.

@olcia1718 i @Ewka34 ddosłownie wasza dyskusja na temat srania i alergii była The best:D dzięki za poprawę humoru;)
Srania? No sorry uwazasz ze miała racje ? i dajcie spokoj z tymi matkami internetu bo to nudne. W dobie internetu mozna niejedna madra rzecz wyczytać. Nawet lekarze maja swoje profile blogi..Rozumiem ze matka nie lecaca z byle pierdnieciem do lekarza to matka.internetu? Akurat tutaj dyskutować mi sie nie chce bo wiem ze nie ma sensu:)
Ja nie szukam u dziecka choroby na siłę a na necie siedze xd Mam zdrowe dziecko.

Srania? No sorry uwazasz ze miała racje ? i dajcie spokoj z tymi matkami internetu bo to nudne. W dobie internetu mozna niejedna madra rzecz wyczytać. Nawet lekarze maja swoje profile blogi..Rozumiem ze matka nie lecaca z byle pierdnieciem do lekarza to matka.internetu? Akurat tutaj dyskutować mi sie nie chce bo wiem ze nie ma sensu:)
Ja nie szukam u dziecka choroby na siłę a na necie siedze xd Mam zdrowe dziecko.
No ja mowilam o sraniu w nietolerancji laktozy :D

Trzeba umiec z internetu korzystać. Z reszta sama to robisz. I rodzice leczyli na adhd bo byc moze lekarz postawił zła diagnozę a nie ze rodzice tak wymyślili .
Czasem matka jak sama nie docieknie to nic z tego nie ma i taka prawda.

@Kami079 o ile dobrze zrozumiałam Twojego posta pierwszego, to chodzi Ci o to, że jak już dziecko jest rozbrykane i rozpedzone to rodzice szukają przyczynę być może chorobę na siłę?

Czasami tak jest niestety.
O ile o to chodziło.

Być może siostra mi o takim przypadku mowila, 4 letnia dziewczynkę rodzice leczyli przeszło 2 lata na ADHD. Okazało się dosyć nie dawno, że dziecko nie ma ADHD tylko niedosluch. Po wszystkich badaniach jakie robili to wyszło. Ma aparaty słuchowe w uszach i teraz zachowuje się normalnie.

Takie szukanie choroby na sile to niestety magia Internetu działa.
Z dzieckiem jest coś nie tak, mamusia patrzy i ooo sama postawiła dziecku diagnozę i fruu do lekarza.
A lekarz przecież sugeruje się obserwacją matki lub ojca.

Nie wiem po co były te hejty na Ciebie.

@olcia1718 i @Ewka34 ddosłownie wasza dyskusja na temat srania i alergii była The best:D dzięki za poprawę humoru;)
Hyhy cala przyjemnosc po naszej stronie :D
Ja wlasnie zrozumialam posta autorki podobnie jak Ty ;)

reklama
No ale co w tym śmiesznego?;) Ze o tym pisalysmy;) No tak znowu przecież jesteśmy najmadrzejsze i internetow sie naczytalysmy haha
Ja tam czytam tylko gazety dla mam ksiazki i słucham mądrych lekarzy;)
Wiesz ogolnie mowi sie rozwolnienie albo cos takiego.. malo kto wprost pisze jak ja --> sraczka :D

Do góry