i nie " tylko "Zauwazylam.. i skad to? Ech.. moim zdaniem przez chemie w zywnosci,zle zdiagnozowane przypadki chorob w rodzinie i chemia stosowana na to.. chemia w powietrzu,to co ci pisalam.. jak to sie mowi ironicznie? Zyc nie umierac.. gadalam z moim ginem na temat cukrzycy, diabetologow ,dietetykow itd tez mi przyznal racje ze to naciaganie kasy w niektorych przypadkach..
reklama
Oczywiście jak to ogaldalam kiedyś dobry film w nocy choroby na sprzedaż.i nie " tylko "
E
Ewka34
Gość
Dokladnie to tez ale to tez kontrowersyjny temati nie " tylko "
E
Ewka34
Gość
SN ? A co to?Ja za bardzo dzieciom się poświęcamdla mnie są najcenniejszym skarbem może i stad czasu brak
Ja się modle, żeby moje dzieci były zdrowe. U mnie genetyczną chorobą jest SN a u męża obumieranie nerek czy coś w tym stylu. Mam nadzieje, że nas to nie dotknie i dzieci tez.
U mnie nie ma chorob genetycznych chyba.. :/ u meza tez nie..
No to ciężka choroba pamiętam farmaceutka w moim miescie na to chorowala..a nerki mozna jakos to kontrolować ? Zeby zapobiec?Stwardnienie rozsiane. Dwie osoby już u mnie zmarły od mamy strony w wieku 32 i 36 i jest trzecia osoba ale dzięki Bogu jeszcze żyje ale choroba daje po sobie znać.
E
Ewka34
Gość
Aaa no tak.. slyszalam o tym.. musisz mi wybaczyc.. mam 31 tydz i mozg mi odmawia posluszenstwa czasem.. moze akurat u ciebie nie ma tej czastki choroby i sie nie uaktywni.. trzeba byc dobrej mysli..Stwardnienie rozsiane. Dwie osoby już u mnie zmarły od mamy strony w wieku 32 i 36 i jest trzecia osoba ale dzięki Bogu jeszcze żyje ale choroba daje po sobie znać.
E
Ewka34
Gość
Dokladnie.. czas pokaze.. zobacz u mnie np nikt nie mial padaczki w rodzinie.. a ja mam.. u ciebie moze byc tez na odwrot.. maja ta chorobe ,a akurat ty i twoje dzieci ,jej miec nie bedaZobaczymy. Czas pokaże. A nerki. Mąż bada tylko keratynine czy jakoś tak.
To pokazuje czy nerki zdroweZobaczymy. Czas pokaże. A nerki. Mąż bada tylko keratynine czy jakoś tak.
reklama
Podziel się: