DarkAsterR
Fanka BB :)
Można tez pójść wcześniej i dostać zgodę na współżycie od ginekologa.
Nadal to kwestia priorytetów.
Serio, nie da się poczekać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można tez pójść wcześniej i dostać zgodę na współżycie od ginekologa.
Ale ciala nie da się przewidzieć. Ja przestałam krwawić i na kontroli wyszło ze jeszcze coś zalega w macicy..Ale wiesz, że nie u każdej kobiety krwawienie trwa 6 tygodni?
Sama napisalas, że to kwestia priorytetów każdy robi co chce, jeśli ginekolog się zgadza to nie widzę problemu.Nadal to kwestia priorytetów.
Serio, nie da się poczekać?
Nie uważam, że mam nawet prawo oceniać kto kiedy zdecydował się po cesarskim cięciu na współżycie, konsekwencje każdy ponosi sam. Najłatwiej w takiej sytuacji wykonać test. Jestem po 4 Cc i wiem jedno rana na brzuchu to jest najmniejszy obszar tej operacji i trzeba mieć świadomość, że obszar w środku potrzebuje czasu na zagojenie
U mnie po pierwszym CC całe krwawienie i czyszczenie się trwało dokładnie 11 dni. Więc nie wiem skąd się pani takie insynuacje wzięły. Skoro u pani trwało to tak długo nie znaczy że u innych kobiet też. Po drugim CC macicia czyściła mi się już 5 i pół tygodnia (z przerwami) więc w tym czasie też nie współżyłam. Więc ma następny raz proszę zapytać a nie gadaćNo to gratuluję uprawiać seks szybciej niż po 6 tygodniach. Co tam odchody porodowe
No a po CC pierwsze co lekarz mówi o antykoncepcji, zajście w ciążę tak szybko po CC może skutkować pęknięciem macicy.
To sobie popattz co napisała @olka11135 .U mnie po pierwszym CC całe krwawienie i czyszczenie się trwało dokładnie 11 dni. Więc nie wiem skąd się pani takie insynuacje wzięły. Skoro u pani trwało to tak długo nie znaczy że u innych kobiet też. Po drugim CC macicia czyściła mi się już 5 i pół tygodnia (z przerwami) więc w tym czasie też nie współżyłam. Więc ma następny raz proszę zapytać a nie gadać