reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co robimy w wolnym czasie , nasze hobby

reklama
i pomysleć że trzeba w to włożyć sporo pracy a w chinach robią to za grosze...:sorry2:
u mnie w sklepie sa te bransoletki za taką niską cenę..
nawet jak na euro, że nawet nie będę pisać

Łeee tam. W Chinach plastiki klepią i dzieci to robią. Chociaż może to jest myśl... w końcu moja Paula ma już 4,5 roku więc nadawałaby się do chałupnictwa :p A poważnie to ja na allegro z tego kokosów też nie mam (pomiędzy znajomymi można sprzedać za drugie a nawet trzecie tyle)ale fajnie jak się zwraca koszt zrobienia plus odrobinka dla mnie - ja uwielbiam dłubać i nie cieszy mnie kasa z tego a samo dłubanie. Powinnam się leczyć :D

marzena to ja Ci powiem coś lepszego..
w pl przez ok 5 lat za darmo malowałam laskom paznokcie i obcinałam je , modelowałam brwi i na imprezy okolicznosciowe i wypady różne robiłam makijaże
przynosiły mi tylko lakiery dodatki jakie chciały miec i farby...
robiłam to znajomym... wiec głupio było mi brac kase a że to lubiłam to miałam gdzieś:zawstydzona/y:
a teraż żałuję że chociaz symbolicznej 5zł nie brałam..:-p za czas włożony w to:-D
ewentualnie jak kolezanka przyprowadzała kogoś obcego kogo nie znałam to brałam jakies drobne i to wszytsko;-) ale obce laski to była rzadkość:sorry:

Bo jak się coś lubi robić to dla samego robienia. Ja najchętniej to robiłabym do jakiegoś sklepu czy gdzieś tam, żeby dystrybucją zajmował się już ktoś kto lubi handel :tak:

ja wiem że już po świetach , ale chciąłam wam pokazać mój własnoręzny stroik świąteczny:-)
właśnie tak układam zdjęcia i na niego wpadłam:-p
P241210_18.080002.jpg
trochę taki niedokładny ale robiłam go na szybko , ze 2h przed kolacją wigilijną, bo mi się przypomniało że miałam zrobić:-D

niestety ale zdjęłam je z choinki:-D
mój D kupił takie pudełeczko.. a ze mi pasowały to 2 zabrałam .. heh
jakbym miała sama robić to byśmy kolacji nie zjedli..
a tak stroik był gotowy w 20 min:-D
najgorsze było cięcie gałązek...:sorry2:

reklama
Do góry