reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co robimy w wolnym czasie , nasze hobby

reklama
Noo widzę że nie jestem sama;) Ja też już od 1,5 mies. jestem la L4. Muszę leżeć w łóżku i książki mi się powoli przejadają...:/ I też myślałam żeby język angielski podszkolić ale mi się stanowczo nie chce....;) hehehe Macie może pomysł jak się tu fajnie uczyć angielskiego??? Myślałam żeby kupić takie płytki z lektorem bo po przez słuchanie lepiej do głowy wchodzi;) ;) ;) Pozdrawiam;)

Jeszcze mi się tam bombka własnej roboty podobała co koleżanka się wcześniej nią chwaliła:rofl2: Super jest!!!!! Kurcze jak ona to zrobiła?!?!?!:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde ta bombka szklana jest bajerandzka!!!! I baaardzo podobają mi się też te kieliszki!!! No ale do tego trzeba już mieć niesamowity talent żeby tak to zrobić... :tak: Respekt dla tych osób co potrafią robić takie czary!!!:-)

ViKamciaG - za tą kulą możesz popatrzyć na allegro. Może tam coś będzie... Tylko wtedy lepiej zamówić więcej żeby za przesyłkę nie płacić :rolleyes: Bo dla jednej kuli to się raczej nie opłaca....:happy2:
Kula - duża - polistyren - śr. 118 mm decoupage (1296543326) - Aukcje internetowe Allegro

bombki, zawieszki i stojaczki - sklep - Serwetnik.pl - pikne ozdoby wasnorcznie

Decoupageart.pl: artyku

Jeszcze znalazłam parę stron. Na allegro jest taniej ale niestety trzeba zapłacić za przesyłkę...
[URL="http://allegro.pl/kule-bombki-plastik-akryl-7cm-do-zdobien-okazja-i1297325558.html"]KULE BOMBKI PLASTIK AKRYL 7cm- do zdobień -OKAZJA (1297325558) - Aukcje internetowe Allegro

A jak chcesz hurtem:
KULE BOMBKI PLASTIK AKRYL 7cm- 2,30zł/ 25 szt. (1297325635) - Aukcje internetowe Allegro

KULE BOMBKI PLASTIK AKRYL 7cm- 2,20zł/ 50 szt. (1297325677) - Aukcje internetowe Allegro

Jak zamierzasz robić takie czary to za materiałami możesz u tego sprzedającego ( trapezplus) popatrzyć bo widziałam że on ma tam różne cuda... ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rękodzielnictwo to fajna sprawa:) ja się bawię z kolei w kolczyki:)

A dziewczęta, ja mam kolejny problem-dół ;) A mianowicie, całe życie spędzałam czynnie. Rower, konie, frisbee, badminton, rolki, siatkówka -codziennie coś innego. Sporą cześć z tej rekreacji zajmowało nam -mi i A nasz wspólny czas.
Teraz idzie zima. Wiadomo, w ciąży wszystkie sporty zimowe odpadają. Na "salę" też nie da rady.
Co robić?
Przecież nie wezmę jego na jogę dla kobiet w ciąży. A i średnio co kilka dni chodzić do zoo ;) albo cała zimę grać w karty.
Na pewno z raz na jakiś czas pójdziemy na basen. Ale dla mnie to naprawdę problem siedzieć i nie robić nic. Sama się sobą zajmę, ale jak wypełnić czas we dwoje?
....powiem Wam, że nawet z "nudy" zaczęłam mojego A uczyć nutek ;)

A ja ma ochote na wyroby z masy solnej, uwielbiam lepić i tworzyć różne rzeczy. Szukałam w necie przepisu i już niedługo zabiorę się za lepienie aniołków, bałwanków, mikołajów, gwiazdek i tego co mi jeszcze do głowy przyjdzie!!! Oczywiście tematyka świąteczna ;) pochwale się jak coś zrobię. Planuję również podszkolić grecki bo do tej pory mi się nie chciało ;) aaaa i chce się nauczyć robić na szydełku.. papućki dla tej naszej małej istotki na przykład!

Kurcze też bym chciała umieć robić na szydełku,ale miałam już tyle podejść i jakoś mi to nie wychodziło:(

reklama
cierpliwe podejście i dobry nauczyciel, ktoś musi pokazać a potem już leci z górki, trzymam kciuki za kolejne podejście, bo rzeczy można robić piękne!

Do góry