reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co robimy w wolnym czasie , nasze hobby

reklama
Uff..to jest nas Leniwców więcej niż myślałam,a ja mam wyrzuty,że jestem leniwa (dostałam L4 na pierwszej wizycie tj.5tc) zwłaszcza jak słyszę historyjki w stylu "moja mama/ciocia/siostra/ w ciąży to do ostatniego dnia pracowała/sprzątała itd." grr..! Ale zamierzam robić to na co zwykle nie miałam czasu przez pracę, tak więc zapisałam się na kurs prawa jazdy (w końcu), czytam i odwiedzam częściej Rodzinę,a teraz, gdy juz objawy nieco złagodniały bardzo chciałabym uczyć się chemii, żeby dostać się na wymarzone studia. Super pomysł z decoupage, mam mnóstwo materiałów u Mamy, bawimy się w to w święta itp., ale ściągnę do siebie wszystko, to będą prezenty :) przyznam że gram w wolnych farmerów, sądzę że podobne do farmeramy, ale też się zarejestruję :D

Lekarz kazal mi nic nie robic odpoczywac i zapisał tabletki docipne:wściekła/y:, dal ładne zdjecie duzej juz fasolki:-) wszystko jest dobrze zapewnił :-)teraz mam czas na czytanie ksiazek i ucze sie hiszpańskiego i chciałabym francuski ale sie troche boje ze mi jakis pół na pół wyjdzie z tego:-)Wiec co mozna jeszcze robic jak lekarz nie kazał nic robic macie propozycje???????:-)

ja tez chciałabym coś poczytać ....:-( a nie mam tu już książek... te co mam w pl w domu wszuystkie już przeczytałam , a moja mam nie zna się na książkach żeby mi coś kupić....

kumpel powiedziął że mi coś z pl przywiezie.. ale nie wiem czy będzie pamiętał.. a upominać się nie lubię....:sorry:

reklama
Do góry