reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robimy po macierzyńskim?

Mnie już na zapas przeraża szukanie, a przecież w końcu będę musiała - na pewno przed wakacjami.
Koleżanka teraz szuka i wcale nie jest różowo.

Efilo, a na kogo się zdecydowałaś - jaki wiek?

reklama
Monika
jest pielęgniarką z 35letnim stażem pracy w żłobku. Poza tym podobno najważniejsza przy wyborze niani jest intuicja. A intuicja mi mowi ze jest bomba.

Efilo to doswiadczenie z dziećmi ma i staż spory... A intuicja...mam nadzieję, ze nie zawodzi ;)

A ja od wczoraj jestem na urlopie wychowawczym :)

Monika
jest pielęgniarką z 35letnim stażem pracy w żłobku. Poza tym podobno najważniejsza przy wyborze niani jest intuicja. A intuicja mi mowi ze jest bomba.

Efilo
to świetnie że udało wam się znaleźć tak dobrze zapowiadającą się nianię. Trzymamy kciuki by się nie rozmyślila :tak:

Ja jestem już po macierzyńskim, po urlopie wypoczynkowym, a od wczoraj na urlopie wychowawczym... Co prawda o świadczeniach nie wspomnę, bo nie ma o czym wspominać... Jednak pracowałam około 300 km od miejsca zamieszkania, wiec nawet nie było mowy o powrocie... I bardzo się z tego cieszę!!

reklama
Nie nie dojeżdżałam... tylko do połowy ciąży mieszkałam w tej miejscowości... A później L-4, zmiana miejsca zamieszkania... No i tak wyszło

Do góry