reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robimy po macierzyńskim?

Magda mi się dorwała do klawiatury.:-)

Chodzi o zaświadczenie od pediatry że karmisz piersią. Niektóre firmy tego żądają. U mnie na szczęście nie chcą, a jamimo że nie karmię to wychodzę. Mam zamiar to wykorzystać.:-D A tak w ogóle to nie znam lekarza który by takiego zaświadczenia nie dał. Na pewno spyta czy karmisz i wystawi od ręki.

reklama
Dziewczynki dziekuje jeszcze raz za wasze odpowiedzi! Wiecie zawsze w zyciu jest cos za cos - no nie chce malej skrzywdzic. Mam mozliwosc bycia z malenstwem, Niestety nie mam jak tego w pelni wykorzystac - bo prace juz zaczelam. Ale chyba jenak zwolnie sie choc na godzinke czy dwie nie bedzie wielkiego Hallo. Co jak co, ale to wazna decyzja. :tak:

A ja Was tą drogą oficjalnie proszę co byście trzymały mocno kciuki. Dzisiaj mieliśmy spotkanie z nianią - wymarzoną. I teraz modlę się żeby się nie rozmyśliła i nie poszła gdzie indziej.

efilo trzymamy! :tak:
A skąd ją wzięliście? I jak wygladał proces selekcji? Pytam z ciekawości, bo koleżanka właśnie jest na tym etapie...

Esia,
niania znaleziona przez niania.pl. Bardzo pożyteczny portal.

Dzięki dziewczyny - mam nadzieję, że jak zwykle zdziałają cuda. :tak:

reklama
Monika to nie odwaga tylko brak innej możliwości. :-( Wśród znajomych się nie udało. Wśród rodziny też nie. Jeszcze się zastanawiałam nad poszukiwaniem w bloku i blokach obok. Ale znalazłam mary poppins ;-)

Do góry