Przychodzę z takim pytaniem ponieważ zmarła babcia mojego narzeczonego, jestem w 3 miesiącu ciąży i chciałabym pójść razem z nim na pogrzeb, lecz moja przyszła teściowa wierzy w jakieś zabobony i mówi, ze mam nie iść, co sądzicie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz w pogrzebie może uczestniczyć tylko 5 osób. Myślę, że zostanie w domu to najlepszy pomysł. A w zabobony nie wierze.
[/QUO
Ja byłam w ciąży na pogrzebie, ale teraz bym nigdzie nie poszła przez wirus. W żadne zabobony nie wierzę. Ps. Również nie doczepiłam dla "ochrony" czerwonej wstążki na wózek czy łóżeczkoPrzychodzę z takim pytaniem ponieważ zmarła babcia mojego narzeczonego, jestem w 3 miesiącu ciąży i chciałabym pójść razem z nim na pogrzeb, lecz moja przyszła teściowa wierzy w jakieś zabobony i mówi, ze mam nie iść, co sądzicie ?
Teraz w pogrzebie może uczestniczyć tylko 5 osób. Myślę, że zostanie w domu to najlepszy pomysł. A w zabobony nie wierze.
[/QUO