Kingolinka
Fanka BB :)
Hmm ja mam inny problem. Jak mowie ze za miesiac rodze to ludziom tylko wielkie gałki oczne pozostaja na twarzy I o matko mały masz brzuch ble ble ble No przeciez kazda z nas jest inna:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja odpowiadam tak, że lada dzień i mam z dyńki tłumaczyć się nie muszę ;-)
Też mam duży brzuch i jak sie mnie pytają kiedy rodze to odpowiadam "Oby jak najszybciej". Nie bede sie zwierzać
Mi ta współpraca nie bardzo wyszła bo gęba mi się darła sama z siebie i nie mogłam jej opanować i przywrócić do porządku. Pani położna mnie za to nie polubiła ale lekarz był w porządku i do niej powiedział " jak chce to niech krzyczy, dobrze jej idzie, zaraz będzie po sprawie" Faktycznie szybko i łatwo poszło aż się zdziwiła. Głupio mi później było jak 150 ze się darłam ale nie potrafiłam sie powstrzymać.
Hmm ja mam inny problem. Jak mowie ze za miesiac rodze to ludziom tylko wielkie gałki oczne pozostaja na twarzy I o matko mały masz brzuch ble ble ble No przeciez kazda z nas jest inna:-)
Jedyną radę jaką mi dała to: SŁUCHAĆ TEGO CO MÓWI POŁOŻNA - BEZWZGLĘDNIE
Nie drzeć ryja na darmo tylko słuchać co się mówi i wykonywać te polecenia :-)
też wychodzę z założenia że jak już wlazły to i wyjdą ;-)