reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co raz bliżej... czyli wszystko o porodzie.

reklama
Oj ja bym chyba nie zaryzykowała.... słyszałam że straszny trend i w ogóle ale jak coś pójdzie nie tak ( a zawsze przecież może nie pójść) to lipa i to straszna... Tak czy siak ja bym sie nie zdecydowała :)

Moja kumpela stwierdziła, że po poprzednich 2 porodach jesli miała by być jeszcze w ciązy i było by wsio ok to zdecydowała by się :szok: Dla mnie to też troszeczkę ekstremalne, choć na pewno kobieta czuje się bardziej komfortowo we własnej sypialni niż w zimnej porodówce :-)

ja myślę o porodzie w wodzie:tak: zobaczymy na wizytacji w szpitalach (jade w sobotę) czy są takie możliwości. Słyszałam same pozytywne opinie o tych porodach więc dlaczego nie

Jej.... Ja widziałam filmik na youtube z porodu w hipnozie... Babka sie wiła w wannie, podobno orgazmy przeżywała... Jak dla mnie totalna abstrakcja. Aż nieswojo się poczułam jak to oglądałam :-D

Jej.... Ja widziałam filmik na youtube z porodu w hipnozie... Babka sie wiła w wannie, podobno orgazmy przeżywała... Jak dla mnie totalna abstrakcja. Aż nieswojo się poczułam jak to oglądałam :-D

Ale to chyba nie ten filmik widzialas, na tej stronce co podalam sa 2 filmiki i dokument o tym no i zaciekawilo mnie to dosc nie powiem.

reklama
Do góry