reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Widziałam już je na blogu super fota.Moja siostrzenica taż ma fajne zdięcia przy lustrze a my mamy za wysoko i Victor nie sięga.Ciągnie go za to do regału oszklonego bo tam się widzi i całuje.
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta super fotka.
Moja niunia tak samo podchodzi do szafy z lustrem i sie całuje.
Ale jak jej chce zrobić foto to się peszy i ucieka.
Moja niunia tak samo podchodzi do szafy z lustrem i sie całuje.
Ale jak jej chce zrobić foto to się peszy i ucieka.
Hi, hi fajna fotka
Tez dzisiaj przyuwazyłam,ze Matiu chciał pocałowac siebie w lustrze takim co ma w zabawce:-)
My jeszcze samodzielnie nie chodzimy, za rączki, czasem za jedną. O raczkowaniu nie chce słyszec!!! I powrócił do sprężynkowania.
Tez dzisiaj przyuwazyłam,ze Matiu chciał pocałowac siebie w lustrze takim co ma w zabawce:-)
My jeszcze samodzielnie nie chodzimy, za rączki, czasem za jedną. O raczkowaniu nie chce słyszec!!! I powrócił do sprężynkowania.
Kuba też jeszcze nie chodzi samodzielnie i raczej nie szybko to nastąpi, przedwczoraj dopiero pierwszy raz sam wstał przy meblach, trzymany za raczki troche drepcze do przodu, najlepiej wychodzi mu raczkowanie, śmiga z predkością światła zwłaszcza jak chce nadażyć za Kasią, która dopiero z Kubusiem raczkuje jak była malutka to nie raczkowała:-)
Maarta świetna fotka:-) Kubuś też uwielbia się ogladać w lustrze
Maarta świetna fotka:-) Kubuś też uwielbia się ogladać w lustrze
Rybcia_21
Fanka BB :)
Anek@ gratulacje dla Kubusia kto wie moze i przywitacie roczek na nóżkach.
Ciekawe czym mnie zaskoczy niunia na roczku bo drepcze już sama.
Dziś w Geant zaczepiała dziewczyny podchodziła do nich do stolika i coś po swojemu mówiła.Ubaw miałam z niej po pachy.
Ciekawe czym mnie zaskoczy niunia na roczku bo drepcze już sama.
Dziś w Geant zaczepiała dziewczyny podchodziła do nich do stolika i coś po swojemu mówiła.Ubaw miałam z niej po pachy.
reklama
Podziel się: