reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

A to pocałunki mojego Antosia, chyba jakiś Narcyz zNiego rosnie;-) ;-) ;-)
1172740008

reklama
:D Dobre. Super to zdjęcie :)
Dobrze, że sam się sobie podoba, przynajmniej kompleksów mieć nie będzie ;p

Jagody jakoś do lustra nie ciągnie, a ja tak lubię zdjęcia w lustrze :)

Widziałam już je na blogu super fota.Moja siostrzenica taż ma fajne zdięcia przy lustrze a my mamy za wysoko i Victor nie sięga.Ciągnie go za to do regału oszklonego bo tam się widzi i całuje.

Hi, hi fajna fotka:)

Tez dzisiaj przyuwazyłam,ze Matiu chciał pocałowac siebie w lustrze takim co ma w zabawce:-)

My jeszcze samodzielnie nie chodzimy, za rączki, czasem za jedną. O raczkowaniu nie chce słyszec!!! I powrócił do sprężynkowania.

Kuba też jeszcze nie chodzi samodzielnie i raczej nie szybko to nastąpi, przedwczoraj dopiero pierwszy raz sam wstał przy meblach, trzymany za raczki troche drepcze do przodu, najlepiej wychodzi mu raczkowanie, śmiga z predkością światła:-D :-D zwłaszcza jak chce nadażyć za Kasią, która dopiero z Kubusiem raczkuje jak była malutka to nie raczkowała:-)
Maarta świetna fotka:-) Kubuś też uwielbia się ogladać w lustrze

A Viki od dluzszego czasu biega trzymana za rece. O chodzeniu nie ma mowy - zasuwa tak, ze ledwo mozna za nia nadazyc. I potrafi tak godzinami :tak:

Moj Kubus dzis sam stanal i zrobil dwa kroczki. Jestem strasznie z niego dumna i z jednej strony przerazona bo na czwora ciezko za nim nadazyc a co dopiero jak zacznie biegac. Cos czuje ze roczek przywitamy na wlasnych nogach

Anek@ gratulacje dla Kubusia kto wie moze i przywitacie roczek na nóżkach.
Ciekawe czym mnie zaskoczy niunia na roczku bo drepcze już sama.
Dziś w Geant zaczepiała dziewczyny podchodziła do nich do stolika i coś po swojemu mówiła.Ubaw miałam z niej po pachy.

reklama
Do góry