reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Dobre!!! :D

Mój mąż chce nauczyć Jagodę mówić "pokaż cycki". I wtedy będzie z nią chodził na spacery kilka razy dziennie ;p

reklama
:tak: :-D :-D :-D :-D dobre!!!! Mój maz tez nie moze sie doczekac kiedy Antoni zacznie gadać, z pewnośnia nauczy go czegos sprośnego:-)

Victorek u cioci zaczął mówić baba bum i baba be. Babcie są daleko to pewnie dlatego są "be" no i jedna jest zmotoryzowana ale na razie bum nie miała(i oby nie miała)

Moje dziecko wczoraj oszalało i chciało chodzić tylko do tyłu :szok:
Złapałam ją za rączki, a ta od razu na nogi i zasówa po mieszkaniu do tyłu. Ale ubaw z niej miałam niezły ;p

Dziś byłam w wielkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok: bo moje dziecko odebrało tel kom. jak babcia dzwoniła.
Słyszałam że dzwoni mi komórka.I lece z kuchni a tu przestała dzwonic.Ale patrze że Dominika siedzi na podłodze i trzyma telefon w reku.I co widze telefon odebrany i babcia mówi hallo halllo.

reklama
Rybcia- mój też uwielbia telefony komórkowe ale jak narazie nie odebrał żadnego :-D
Natomiast kiedyś jak razem z mężem i Oskarkiem leżeliśmy w łóżku w sypialni , gdzieś w pobliżu był położony telefon stacjonarny bezprzewodowy.
Nagle dzwoni telefon,mąż odbiera;
Mąż: Słucham
Pani z pogotowia; chciałam zapytać dokładnie o adres bo przed chwilką ktoś dzwonił
Mąż: napewno pomyłka , nikt nie dzwonił
Pani z P...: Napewno z tego numeru , mamy identyfikacje numeru , więc chciałabym poznać adres żeby wysłać karetke
Mąż: Proszę pani to napewno pomyłka , a u nas nie ma żadnego wypadku
Pani z P....wporządku , tylko jak ktoś jeszcze raz będzie dzwonił to może się to skończyć karą !!!!!
Mąż: Dobrze Dowidzenia

Po skończonej rozmowie męża z Panią z pogotowia popatrzyłam na numery które były wybierane i rzeczywiście widniał tam numer na pogotowie:szok:
A kto go wybrał :confused: Oczywiście nasz maleńki Oskarek :tak:

Do góry