reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victorek u cioci zaczął mówić baba bum i baba be. Babcie są daleko to pewnie dlatego są "be" no i jedna jest zmotoryzowana ale na razie bum nie miała(i oby nie miała)
Rybcia_21
Fanka BB :)
no ładnie nam dzieciaczki zaczynaja mówić.
Moja niunia woła BA MA TATA DZIADZIA ADAM DAJ DA
Moja niunia woła BA MA TATA DZIADZIA ADAM DAJ DA
Rybcia_21
Joaska a może Jagódka chce uprawiać nową dyscyplinę sportu.
Rybcia_21
Dziś byłam w wielkim szoku bo moje dziecko odebrało tel kom. jak babcia dzwoniła.
Słyszałam że dzwoni mi komórka.I lece z kuchni a tu przestała dzwonic.Ale patrze że Dominika siedzi na podłodze i trzyma telefon w reku.I co widze telefon odebrany i babcia mówi hallo halllo.
Słyszałam że dzwoni mi komórka.I lece z kuchni a tu przestała dzwonic.Ale patrze że Dominika siedzi na podłodze i trzyma telefon w reku.I co widze telefon odebrany i babcia mówi hallo halllo.
reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Rybcia- mój też uwielbia telefony komórkowe ale jak narazie nie odebrał żadnego
Natomiast kiedyś jak razem z mężem i Oskarkiem leżeliśmy w łóżku w sypialni , gdzieś w pobliżu był położony telefon stacjonarny bezprzewodowy.
Nagle dzwoni telefon,mąż odbiera;
Mąż: Słucham
Pani z pogotowia; chciałam zapytać dokładnie o adres bo przed chwilką ktoś dzwonił
Mąż: napewno pomyłka , nikt nie dzwonił
Pani z P...: Napewno z tego numeru , mamy identyfikacje numeru , więc chciałabym poznać adres żeby wysłać karetke
Mąż: Proszę pani to napewno pomyłka , a u nas nie ma żadnego wypadku
Pani z P....wporządku , tylko jak ktoś jeszcze raz będzie dzwonił to może się to skończyć karą !!!!!
Mąż: Dobrze Dowidzenia
Po skończonej rozmowie męża z Panią z pogotowia popatrzyłam na numery które były wybierane i rzeczywiście widniał tam numer na pogotowie
A kto go wybrał Oczywiście nasz maleńki Oskarek
Natomiast kiedyś jak razem z mężem i Oskarkiem leżeliśmy w łóżku w sypialni , gdzieś w pobliżu był położony telefon stacjonarny bezprzewodowy.
Nagle dzwoni telefon,mąż odbiera;
Mąż: Słucham
Pani z pogotowia; chciałam zapytać dokładnie o adres bo przed chwilką ktoś dzwonił
Mąż: napewno pomyłka , nikt nie dzwonił
Pani z P...: Napewno z tego numeru , mamy identyfikacje numeru , więc chciałabym poznać adres żeby wysłać karetke
Mąż: Proszę pani to napewno pomyłka , a u nas nie ma żadnego wypadku
Pani z P....wporządku , tylko jak ktoś jeszcze raz będzie dzwonił to może się to skończyć karą !!!!!
Mąż: Dobrze Dowidzenia
Po skończonej rozmowie męża z Panią z pogotowia popatrzyłam na numery które były wybierane i rzeczywiście widniał tam numer na pogotowie
A kto go wybrał Oczywiście nasz maleńki Oskarek
Podziel się: