reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Dobre!!! :D

Mój mąż chce nauczyć Jagodę mówić "pokaż cycki". I wtedy będzie z nią chodził na spacery kilka razy dziennie ;p

reklama
:tak: :-D :-D :-D :-D dobre!!!! Mój maz tez nie moze sie doczekac kiedy Antoni zacznie gadać, z pewnośnia nauczy go czegos sprośnego:-)

Victorek u cioci zaczął mówić baba bum i baba be. Babcie są daleko to pewnie dlatego są "be" no i jedna jest zmotoryzowana ale na razie bum nie miała(i oby nie miała)

Moje dziecko wczoraj oszalało i chciało chodzić tylko do tyłu :szok:
Złapałam ją za rączki, a ta od razu na nogi i zasówa po mieszkaniu do tyłu. Ale ubaw z niej miałam niezły ;p

Dziś byłam w wielkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok: bo moje dziecko odebrało tel kom. jak babcia dzwoniła.
Słyszałam że dzwoni mi komórka.I lece z kuchni a tu przestała dzwonic.Ale patrze że Dominika siedzi na podłodze i trzyma telefon w reku.I co widze telefon odebrany i babcia mówi hallo halllo.

reklama
Rybcia- mój też uwielbia telefony komórkowe ale jak narazie nie odebrał żadnego :-D
Natomiast kiedyś jak razem z mężem i Oskarkiem leżeliśmy w łóżku w sypialni , gdzieś w pobliżu był położony telefon stacjonarny bezprzewodowy.
Nagle dzwoni telefon,mąż odbiera;
Mąż: Słucham
Pani z pogotowia; chciałam zapytać dokładnie o adres bo przed chwilką ktoś dzwonił
Mąż: napewno pomyłka , nikt nie dzwonił
Pani z P...: Napewno z tego numeru , mamy identyfikacje numeru , więc chciałabym poznać adres żeby wysłać karetke
Mąż: Proszę pani to napewno pomyłka , a u nas nie ma żadnego wypadku
Pani z P....wporządku , tylko jak ktoś jeszcze raz będzie dzwonił to może się to skończyć karą !!!!!
Mąż: Dobrze Dowidzenia

Po skończonej rozmowie męża z Panią z pogotowia popatrzyłam na numery które były wybierane i rzeczywiście widniał tam numer na pogotowie:szok:
A kto go wybrał :confused: Oczywiście nasz maleńki Oskarek :tak:

Do góry