reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Ja chodze z Victoren na spotkania raz w tyg,spiewamy dziecia piosenki,maja zabawki i sie bawia.szkoda tylko,ze nie ucza jezyka migowego bylo by super.Babki prowadzace tez maja niesamowita wiedze i nawet jak czegos nie rozumiem do konca to tlumacza naobkolo.victor sie uczy niemieckiego,bo w domku po polsku mowimy.

reklama
Anek Gratulacje dla Kubusia!!!No to masz teraz mala torpedke ;-) wiem cos o tym bo Franklin tak smiga na stojaka po mieszkaniu jakby mial dodatkowe turbo-doldowanie.....
Dzis bylismy na BOBOMIGACH.Jak dla mnie rewelacja.Niesamowite sa te dziewczyny ktoree to prowadza:szok: :szok: :szok: maja taka wiedze na temat rozwoju maluszka i takie podejscie do dzieci ze jestem pod duzym wrazeniem.Poza tym maja swietne sprzety do nauki no i niewyczerpana baze pomyslow.Franek po pierwszych zajeciach umie pokazac migowo spac i pilka :-) Na tych zajeciach dzieci naprawde duzo sie ucza.Sa piosenki,zabawy ruchowe,wzrokowe no a potem po zajeciach maluszki brykaja a mamy plotkuja popijajac kawusie :tak:

ale jaja BUBA-my idziemy pierwszy raz w sobotę rano właśnie na bobomigi!!!!!!!!!!!!!!!!!
no teraz jestem taka podniecona-cały czas zastanawiałam się jak to będzie:tak::tak::tak::tak::tak:

i najlepiej jest zacząć najpóźniej w 9 miesiącu-więc to ostatni dzwonek dla naszych pociech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratuluje wszystkim pociechom nowych umiejetnosci :)
buba super te zajecia - szkoda ze u nas takich nie ma ... a moze sa ... moze trzeba poszukac ???

A moja Dominika już na dobre stoi na nogach obojętnie się czego chwyci i stoi.A jak jej się znudzi stanie to klęka na kolankach.Ja tak mówi że to mała zakonnica mi rośnie bo ileż to można klękać

reklama
Antoś ostatnio uwielbia tanczyć, wystarczy, że usłyszy jakąś melodię i podskakuje i mach raczkami, powoli dochodi tez spiew:-D :-D :-D tylko że trochę fałszuje:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry