reklama
Jagoda potrafi jeść i pić jednocześnie (chrupki i butelka z sokiem) sama. Ciekawe, co jeszcze zmieści jej się w buzi?
zabawnie musi to wygladać :-):-):-)
Maarta pod koniec grudnia zrobiłam kolejne podejście z kubeczkiem i wypiła ładnie cały soczek. Ale wciąż nie jest chętna do picia, chyba po prostu tego nie potrzebuje, daję jej pół soczku na dzień i rzadko się zdarzy że wypije wszystko. No ale wiem że umie z niego pić i to jest najważniejsze
Joaśka zdolniacha z Twojej Jagódki
Joaśka zdolniacha z Twojej Jagódki
A jak! Stara się, jak może, żeby mnie codziennie czymś zadziwić
Iza - Jagoda też mało pije. Nawet nie połowę butelki soczku. Nawet betonki nie chce popić. Też się tym trochę martwię. Ale staram się jednak coś jej dawać do popicia.
Iza - Jagoda też mało pije. Nawet nie połowę butelki soczku. Nawet betonki nie chce popić. Też się tym trochę martwię. Ale staram się jednak coś jej dawać do popicia.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka to rośnie Ci zdolne dziecko będziesz mieć mały talent w domu.
Joaśka to rośnie Ci zdolne dziecko będziesz mieć mały talent w domu.
I trochę się tego obawiam.
Rybcia_21
Joaśka obawiasz się tego talentu czy tego ze nie nadążysz za Jagódką z jej pomysłami.
Moja Dominika zamiast wczoraj iść spać to wolała mame podglądać z łóżeczka.A tak ciekawie to robiła bo stała schowana za baldachimem i sie tylko lekko wychylała za niego.
Moja Dominika zamiast wczoraj iść spać to wolała mame podglądać z łóżeczka.A tak ciekawie to robiła bo stała schowana za baldachimem i sie tylko lekko wychylała za niego.
reklama
Rybcia_21
Joaśka bym wolała aby to pierwsze Pani detektyw bio podglądaczki to ja nie chciała bym mieć
Podziel się: