reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Priscilla Bedzie dobrze :-) moze nie da dyla ta Twoja zywa iskiereczka ;-) No to sobie na naszym zjezdzie dzieciaczki pomigaja ;-)
a co do basenu to sprobujcie moze na wiosne powtorzyc.Z moich obserwacji nawet takie super zywe i energiczne dzieciaczki i te ktore poplakiwaly i marudzily na zajeciach max po 5-6 spotkaniach plywaly z usmiechem na buzi :tak:

Priscilla woloszki ja zapisywałam Pokę w niedzielę właśnie na sobotę i były miejsca - ta prowadząca nawet w niedziele odbiera telefony!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jaja- poznałybyśmy się:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ZAPISALAM SIE NA SOBOTE!!
Bedzie ciezko bo dzis idziemy na bal - nie wiem jak jutro tam dotrzemy na 9:30 :-)
Papajka - jak zobaczysz taka niewyspana z czerwonymi oczami, nieuczesana i bez makijazu laske to bede to ja :-D

Idzia, juz niedlgo wszystkie sie poznamy :-)
A moze na tym naszym zjezdzie tez zorganizujemy jakies fajne zajecia i zabawy dla maluszkow - trzeba cos wymyslic :-)

Priscilla tak poza tym to ja będę wyglądać tak samo ;-) ale z innej przyczyny. ząbki.:no::no::no::no::no:
tylko z czarnymi szkłami mogę z domu wychodzić:cool2:
a tutaj link do jezyka migowego, który zresztą jest też na ich stronie:

ASL Browser

reklama
Do góry