reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Co do pampersów to nie powinno dziecko mieć mokro i narzekać z tego powodu, Ja też używałam tylko tetry do konca 3 m-ca, Antoś miał wrażliwą skórke ale teraz chłop potrafi przespać całą noc w jednym papmpersie, przewijam go dopiero jak wstaję do pracy.

reklama
Ech, zazdroszczę. Ja musiałam nawet dokupić tetry. Za to motywację do tego, żeby się nauczyć ja sikać do nocnika mam niezłą. Grunt to optymizm.

Mojemu zdażyło się mieć mokrą bluzeczkę ale ja muszę pilnować ułożenia siusiaczka, jak ułoże do dołu podczas przewijania to jest ok.

My uzywamy juz huggies 5, wczesniej uzywalam pampersow i niestety maly jak zrobil siusiu to zaraz musialam go przebrac, bo sie zalal a huggiesy sprawdzaja sie w 100%

nam niestety ostatnio juz kilka razy zdarzylo sie przesikac huggiesy ... nie wiem czemu nagle tak sie zaczelo dziac ... kilka razy nawet w nocy musialam ja przebierac ...

Wszystko zalezy chyba jak sie pieluszka ulozy, ale faktycznie Idzia dziwne ze u dziewczynki doszlo do przecieku, raczej to chlopcy maja z tym problem w zwiazku z wedrujacym siusiaczkiem;-)

reklama
Ach, już nic nie mówcie o nocnych przebierankach. A wszystko przez huggiesy. Wróciłam do DADA z biedronki i jest oki.

Spieszę się pochwalić, ze MAteuszek całe popłudnie dziasiaj nawołuje BA-BA, BA-BA. "Mama" i "ne" poszło w zapomnienie.

Do góry