reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Priscilla zobaczysz za chwilke i Twoja mala bedzie tak umiec!!
No wlasnie tez tak slyszalam ze dziewczynki wczesniej wszystko lapia ale tak tez slyszalam ze naprawde to duzo zalezy tez od tego jak rodzice szybko sie rozwijali.Ale i tak kazdy maluch robi wszystko po swojemu i kiedy jest gotowy trzeba go tylko motywowac :-)
Woloszki Maks rzeczywiscie szybcutko sie spionizowal.Maja tez super sobie radzi!!

reklama
Dori powiem którtko, SZOK!!!!

JA JUŻ NIE BĘDĘ CZYTAC MOJEMU SYNKOWI: NA TAPCZANIE SIEDZI LEŃ.... bo jak widać nasladuje;-)

gratulacje dla Klaudii
mojej juz nawet siedzenie nie odpowiada i chce stac,jak probuje ja z lezenia na pleckach podciagnac do siedzenia to ona chyc od razu na nogi i trzymana pod pachami zrobi 2 kroczki,ale jeszcze sie chwieje,normalnie boje sie ze ze 2 miesiace to juz latac bedzie,siedzi juz sama bez podparcia i sie nie chwieje(chyba ze juz dlugo siedzi) a z pozycji calkiem lezacej na pleckach juz prawie sama siada,niewiele jej brakuje
a ostatnio upodobala sobie nasze twarze,lubi je dotykac,szczypac,drapac,wkladac palce do oczu,ciagnac za uszy (i mnie za kolczyki) i wklada mi do buzi raczki i mnie ciagnie za wargi i zeby:tak:
i zajada sie swoimi palcami u nog:))

reklama
Dawno tu nie zaglądałam. Super postępy robią Wasze maluchy!!! A Klaudia... normalnie szok!!!!!! Oliwka ma juz prawie 7 miesięcy a jak ją sadzam to przewraca sie na boki... Może też przez to że jak ją dawniej sadzałam to od razu skakała na proste nóżki do stania i lekarka nam zabroniła więc był czas że mała tylko leżała, zobaczymy. Teraz młoda jest na etapie turlania się we wszystkie strony, pierdzenia buzią, plucia - czasem jedzeniem i robienia strasznie śmiesznej bardzo złej minki - marszczy nosek, zaciska oczka i szyko oddycha noskiem. Mam ubaw po pachy jak ją widzę taką wkurzoną (zdjęcie wkleję jak uda mi się złapać ją w takim momencie)

Do góry