reklama
[...] - ona sie patrzy na brata jak w obrazek [...]
Ta, wczoraj byliśmy u lekarza i była mała pacjentka, miała może ze 4 latka, Matiu nie mógł oczu od niej oderwać;-) .
Idziu mysle,mysle intensywnie ale jakos od myslenia tylko chyba nie da rady;-) a tak powaznie to Za rok:-) i gdybym miala gwarancje ze to dziewczynka bedzie bylo by cud-miod ale mam przeczucie ze druzyne pilkarska wydam na swiat predzej niz doczekam sie corki;-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
No tak, każdy chciałby mieć parkę;-). My za drugim razem jak byłam w ciąży nie chcieliśmy znać płci dziecka (zawsze na USG przypominałam o tym mojej lekarce) i mieliśmy niespodziankę:-).
Idziu - Karolinka zaczęła chodzić jak skończyła 8 m-cy, wcześniej stała w kojcu i robiła całymi dniami przysiady. Zresztą zawsze jak chodziliśmy z nią do kontroli, to takie cuda wyczyniała, że raz nawet nasza lekarka wołała drugą, żeby jej pokazać.
Idziu - Karolinka zaczęła chodzić jak skończyła 8 m-cy, wcześniej stała w kojcu i robiła całymi dniami przysiady. Zresztą zawsze jak chodziliśmy z nią do kontroli, to takie cuda wyczyniała, że raz nawet nasza lekarka wołała drugą, żeby jej pokazać.
buba to fakt - od myslenia nic z tego nie bedzie musisz meza do roboty zagonic
zuzia ja nie chcialam miec parki wolalam 2 chlopcow - ale jak sie okazalo ze jednak dziewczynka to bylam bardzo zadowolona - teraz tez oczywiscie jestem
a skoro Karolinka byla taka szybka to pewnie Kubus nie bedzie gorszy
zuzia ja nie chcialam miec parki wolalam 2 chlopcow - ale jak sie okazalo ze jednak dziewczynka to bylam bardzo zadowolona - teraz tez oczywiscie jestem
a skoro Karolinka byla taka szybka to pewnie Kubus nie bedzie gorszy
A mi jest obojetnie co będzie drugie, chociaż przydałaby sie dziewucha, ale jak nie to nie i też będzie super Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie
A nasz Matiu odzyskuje wigorek i już mnie plechy bolą, bo chce tylko samolociki robić i być podrzucany do góry. Ale co tam, co sie nie zrobi dla chorego synka A tatko jest specjalistą od wyskości, co zresztą widac na załączonym obrazku. Zawsze po pracy ma fryzjera za darmo, hi,hi...
A nasz Matiu odzyskuje wigorek i już mnie plechy bolą, bo chce tylko samolociki robić i być podrzucany do góry. Ale co tam, co sie nie zrobi dla chorego synka A tatko jest specjalistą od wyskości, co zresztą widac na załączonym obrazku. Zawsze po pracy ma fryzjera za darmo, hi,hi...
Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie
dokladnie jest tak u nas - myslalam ze wiecej rzeczy po michale bede uzywala ale jak widze cos slodkiego w sklepie to czasami nie moge sie oprzec
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ja też teraz widzę, że o wiele fajniej mieć dziewczynkę, właśnie ze względu na te wszystkie słodkie sukieneczki, kapelusiki, itp.:-). Dla chłopaków też są fajne rzeczy, ale to już nie to...
Ale tak ogólnie, to wszystkie dzieciaczki są kochane i słodkie :-)
Ale tak ogólnie, to wszystkie dzieciaczki są kochane i słodkie :-)
Podziel się: