reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Idziu mysle,mysle intensywnie ale jakos od myslenia tylko chyba nie da rady;-) a tak powaznie to Za rok:-) i gdybym miala gwarancje ze to dziewczynka bedzie bylo by cud-miod ale mam przeczucie ze druzyne pilkarska wydam na swiat predzej niz doczekam sie corki;-)

No tak, każdy chciałby mieć parkę;-):-D. My za drugim razem jak byłam w ciąży nie chcieliśmy znać płci dziecka (zawsze na USG przypominałam o tym mojej lekarce:tak:) i mieliśmy niespodziankę:-).
Idziu - Karolinka zaczęła chodzić jak skończyła 8 m-cy, wcześniej stała w kojcu i robiła całymi dniami przysiady:-D. Zresztą zawsze jak chodziliśmy z nią do kontroli, to takie cuda wyczyniała, że raz nawet nasza lekarka wołała drugą, żeby jej pokazać:szok::-D.

buba to fakt - od myslenia nic z tego nie bedzie :) musisz meza do roboty zagonic :)

zuzia ja nie chcialam miec parki :) wolalam 2 chlopcow - ale jak sie okazalo ze jednak dziewczynka to bylam bardzo zadowolona - teraz tez oczywiscie jestem :)
a skoro Karolinka byla taka szybka to pewnie Kubus nie bedzie gorszy :)

A mi jest obojetnie co będzie drugie, chociaż przydałaby sie dziewucha, ale jak nie to nie i też będzie super:) Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie:)

A nasz Matiu odzyskuje wigorek i już mnie plechy bolą, bo chce tylko samolociki robić i być podrzucany do góry. Ale co tam, co sie nie zrobi dla chorego synka:tak: A tatko jest specjalistą od wyskości, co zresztą widac na załączonym obrazku. Zawsze po pracy ma fryzjera za darmo, hi,hi...

Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie:)

dokladnie jest tak u nas - myslalam ze wiecej rzeczy po michale bede uzywala ale jak widze cos slodkiego w sklepie to czasami nie moge sie oprzec :)

reklama
Ja też teraz widzę, że o wiele fajniej mieć dziewczynkę, właśnie ze względu na te wszystkie słodkie sukieneczki, kapelusiki, itp.:-). Dla chłopaków też są fajne rzeczy, ale to już nie to...
Ale tak ogólnie, to wszystkie dzieciaczki są kochane i słodkie :-)

Do góry