reklama
dori
Fanka BB :)
Nie uwierzycie. Moja Klaudia w miesięcznicę (kończy 5 miesięcy) powiedziała mama. Myślałam że to przypadek ale gdy wieczorem bawiła się w łożeczku po kąpieli gadała swoje grrrrrrrrrrr, agi, i mama, mama. Jestem najszczęśliwsza na świecie. Wiem, że to jeszcze nie jest takie świadome zwrócenie się do mnie ale i tak sprawia ogromną radość.
Rybcia_21
Dori Kochana to jest najlepsze co można usłyszeć od malutkiego dziecka słowo mama.Wiadomo że to jeszcze nieświadomie ale zawsze jest to pierwsze mama
Gratulacje aż mi gęsia skórka wyskoczyła jak przeczytałam Twoją wypowiedz.
Gratulacje aż mi gęsia skórka wyskoczyła jak przeczytałam Twoją wypowiedz.
Magdaleona
Buba no to koniec z prywatnością a tak na marginesie to bardzo ładny mas zochraniacz i przewijak (dasz namiary na firmę)
Dori GRATULACJE!
Oliwka też już mówi mama, albo mmmmm, albo ku uciesze Bartaka tata.... no a babcia słyszy jak mówi baba - każdy słyszy co chce A tak poważnie to malce ćwiczą coraz to nowe techniki wydawania z siebie dźwięków i czasem coś im wyjdzie a jak wiadomo "nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza..."
Do tego moja mała upodobała sobie przygryzanie warg i wydawanie dźwięku mmmmmmm i cały czas ma zaciśnięte usteczka - śmiesznie to wygląda
Dori GRATULACJE!
Oliwka też już mówi mama, albo mmmmm, albo ku uciesze Bartaka tata.... no a babcia słyszy jak mówi baba - każdy słyszy co chce A tak poważnie to malce ćwiczą coraz to nowe techniki wydawania z siebie dźwięków i czasem coś im wyjdzie a jak wiadomo "nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza..."
Do tego moja mała upodobała sobie przygryzanie warg i wydawanie dźwięku mmmmmmm i cały czas ma zaciśnięte usteczka - śmiesznie to wygląda
Magdaleona no wlasnie,koniec z prywatnoscia...mama chciala byc sprytna obudowujac lozeczko,ale uczen przerosl mistrza!! Zatem mojego babla niebawem czeka wyprowadzka do jego pokoiku.Co do przewijaka i obijacza to firma Gluck,model royal.Z pelna odpowiedzialnoscia polecam.Mam od nich tez mebelki.Solidne rzeczy i napewno posluza jeszcze drugiej dzidzi.
Dori gralulacje!! Chyba kazda z nas czeka na te slowa,a kiedy dzidzia je wypowie nawet nieswiadomie,pekamy z dumy! Jak Franco pierwszy raz nieswiadomie wypowiedzial myslalam ze sie przeslyszalam....wogole mami synek sie zrobil.Teraz jest na etapie poznawania sie z naszymi psami.Lezy sobie na podlodze na macie,pieski leza kolo niego a on je glaszcze,ciagnie a uszy a psy sa zachwycone!!On do nich gada,smieje sie a one liza mu stopki.Ale bawimy sie tak tylko wtedy gdy siedze obok,bo pies to pies.
Dori gralulacje!! Chyba kazda z nas czeka na te slowa,a kiedy dzidzia je wypowie nawet nieswiadomie,pekamy z dumy! Jak Franco pierwszy raz nieswiadomie wypowiedzial myslalam ze sie przeslyszalam....wogole mami synek sie zrobil.Teraz jest na etapie poznawania sie z naszymi psami.Lezy sobie na podlodze na macie,pieski leza kolo niego a on je glaszcze,ciagnie a uszy a psy sa zachwycone!!On do nich gada,smieje sie a one liza mu stopki.Ale bawimy sie tak tylko wtedy gdy siedze obok,bo pies to pies.
reklama
dori - gratulacjecje
buba - zdaje sie ze i tobie trzeba pogratulowac
jestem ciekawa jakie slowo wypowie jako pierwsze moja mala; bo michyal powiedzial "tata" - ale nic w tym dziwnego skora tatus siedzial i dziecko uczyl ;D
buba - zdaje sie ze i tobie trzeba pogratulowac
jestem ciekawa jakie slowo wypowie jako pierwsze moja mala; bo michyal powiedzial "tata" - ale nic w tym dziwnego skora tatus siedzial i dziecko uczyl ;D
Podziel się: