moze to niekoniecznie na ten watek ... ale moja mala posiadla pewna umiejetnosc z ktorej jestem taka zadowolona ze szok ... sama zasypia w lozeczku za dnia ... ;D ja wiem ze to moze dla niektorych normalne ale dla mnie to cud !!! pamietam ile problemu bylo z michalem zeby poszedl spac ... trzeba bylo go nosic na rekach bo inaczej nie dalo rady, czasmi nawet dobre kilkadziesiat minut ... a w wieku 2 lat juz praktycznie nie spal w ciagu dnia ... wiec jestem cala HAPPY ze z kamilka mi sie udalo
reklama
JustynaR.
Zakochana Fanka
Idzia GRATULUJE wiem co to znaczy ponieważ Amelcia zawsze zasypia sama! tylko trzeba pilnowac jej smoczka, ale jak sie przewróci na swój boczek to i nawet smoka nie potrzeba! a Oliwciu...nim się trzeba zajmowac ...poświecić się mu maxymalnie to za 1,5 do 2 godzin pójdzie spać ale coś od dwóch dni szybciej chce spać, bo na raczkach już płacze.Poklepie po pupie i jest moment gdy śpi!
Rybcia_21
Fanka BB :)
Idziu to fajnie jak Kamilka sie nauczyła zasypiać w dzień w łóżeczku.
Justynko faktycznie może Oliwier bierze przykład z Amelci.I będzie już dobrze.
Justynko faktycznie może Oliwier bierze przykład z Amelci.I będzie już dobrze.
idzia - moja tez miala taki piekny czas, ze zasypiala sama pieknie w lozeczku, a po paru dniach jej sie nagle odwidzialo i za Chiny... Potem juz w ogole wszystko bylo bee: wózek, raczki... Przez wiele kolejnych dni mielismy ogromny problem, zeby w ogole jakkolwiek zasnela,,,
reklama
Podziel się: