reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

A u nas znowu mały problem z zasypianiem, mała koniecznie chce spać na brzuszku i buntuje się jak jej nie pozwalamy, dziś sporo się napłakała, dopiero jak dłużej ją potuliłam to się uspokoiła.
a+t+? życzę unormowania usypiania Aluni, u nas od początku było 0 bujania i mała od początku zasypiała sama w łóżeczku. Były tylko dwa kryzysy, pierwszy jak mała nauczyła się w dzień leżeć na łóżku i za nic nie chciała wieczorem leżeć w łóżeczku, no a drugi jest teraz, mam nadzieje że szybko się przyzwyczai i przestanie buntować.

reklama
ojejku dzioewczyny nie straszcie, bo Natalka dopiero co sie nauczyła sama zasypiać w łóżeczku, i jak teraz ma się jakiś kryzys zbilizac, to ja nie chce !!!! :)

u mnie coś zaczyna niefajnego dziać! Oliwier budzi sie na karmienie w nocy ale myśle ze to przez to ze po kąpieli tak mu się chce spać ze nawet butla go ie intersuje. wczoraj natomiast pierwszy raz nie chciał spać po kąpieli a Amelka zasnęła od razu...jak na złość się zamienili! ::)

Moj maly babel juz opracowal technike wkladania stopy do buzi :) a myslalam pare dni temu ze zajmie mu to jeszcze chwilke.Cwany gapa tez nas zaskoczyl rozpracowaniem pt."Jak zobaczyc tate i mame?" Otoz trzy dni temu rankiem spie sobie slodko i slysze ze z lozeczka malego ktore stoi w naszej sypialni odchodza jakies odglosy ale moj synek zawsze jak sie budzi to jeszcze jakis czas bawi sie sam w lozeczku wiec ja spie sobie dalej.Nagle slysze w polsnie jakies dziwne chrobotanie i chichot...moj maly artysta rozpracowal ochraniacz kory jest zainstalowany dookola lozeczka i z radoscia smieje sie do nas wyciagajac lapki :) Mysle sobie fajnie,przypadek..i zamocowalam ochraniacz z powrotem.Jednak ta sama sytuacja powtorzyla sie i wczoraj i dzis tak wiec maly znalazl sobie sposob jak tu podejrzec rodzicow....Tak wiec nigdy nie wiadomo czym nas jutro zaskocza nasze pociechy ;)

BUBA super plan opracował Twój synuś.
A moja Dominisia dostaje podrygi aby sie przekręcić z plecków na brzuszek.
I ostatnio bawi się swoimi pluszowymi masakotkami.Kupionymi w ROSSMANN.Ma hipopotama i króliczka.Królik jest biedny bo Dominisia obgryza mu uszy.

A Natka jak juz pisałam wczesniej, od paru dni piszczy, spiewa, gada i w ogóle wydaje super dźwięki :) Czyzby pierwsze kroki do gadulstwa ??? :D

reklama
Do góry