reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Magdalena sprytnie mąż podszedł Julka
Na pewno z Koziołkiem matołkiem przejdą rękawki czy koło
Na pewno z Koziołkiem matołkiem przejdą rękawki czy koło
Magdalena-ja bym się tak nie cieszyła fascynacją Koziołkiem:-). Synek mojej koleżanki ma fioła na jego punkcie:
na spacery zrówno on jak i ona muszą mieć na ramieniu tobołki
beczy na cały głos w najmniej odpowiednich sytuacjach - najczęściej gdzieś w gościach jak mu się nudzi albo w kościele na mszy
ona już szczerze nienawidzi tego Matołka
na spacery zrówno on jak i ona muszą mieć na ramieniu tobołki
beczy na cały głos w najmniej odpowiednich sytuacjach - najczęściej gdzieś w gościach jak mu się nudzi albo w kościele na mszy
ona już szczerze nienawidzi tego Matołka
No to ja sie pochwale ze Maja ostatnio mnie wykancza gra w misie. MAm po Maksiu gre gdzie uklada sie w pary misie. Chyba wiecie o jaka gre mi chodzi. Daje sie je na druga strone odwraca jdednego i szuka takiego samego. My gramy w mniej trudna wersje. Rozkladamy wszystkie misie i ona szuka takiego samego. Myslalm ze bedzie chociaz dluzej sie nad tym zastanawiac a ona robi to tak szybko ze wczorajszy dzien mnie wykonczyl.Misie i misie.
Nie wspominam juz puzzli wziela sie teraz za takie trudniejsze i probuje cos z nich zrobic no i sie konczy ze mama uklada.
Wieczorem pstrykne fiote i wam pokaze ;-)
Nie wspominam juz puzzli wziela sie teraz za takie trudniejsze i probuje cos z nich zrobic no i sie konczy ze mama uklada.
Wieczorem pstrykne fiote i wam pokaze ;-)
A u was tez tak jest ze trzeba za kazdym razem bic brawo jak jej sie uda zlozyc jeden klocek z drugim? Mnie juz to wykancza.
Ale co ona nie zrobi dla tych klockow albo misiow. Wczoraj lata bez pampa i kaze mi ukladac misie. No to mowie bede ukladac misie jak zrobisz siku do nocnika no i..... Sciagla rajty i siadla i zrobila siku no i znow brawo
Ale co ona nie zrobi dla tych klockow albo misiow. Wczoraj lata bez pampa i kaze mi ukladac misie. No to mowie bede ukladac misie jak zrobisz siku do nocnika no i..... Sciagla rajty i siadla i zrobila siku no i znow brawo
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Najlepsze jest to, że Julek w ogóle nie wiedział jak wygląda Koziołek Matołek. Ja tylko czasami mu mówiłam "w Pacanowie kozy kują, więc Koziołek itd".
Dopiero dziś rano Tomek pokazał mu jedną bajeczkę o Koziołku i Julek swojego "idola" poznał
Dopiero dziś rano Tomek pokazał mu jedną bajeczkę o Koziołku i Julek swojego "idola" poznał
Podziel się: