reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Zaczyna się... Moje dziecko najczęściej wypowiada frazę "Co to jest mamusiu?"
Woloszki może wyślesz miśki na ferie?
Woloszki może wyślesz miśki na ferie?
No jakby je wyslal to od rana by jeczala i szukala ich wszedzie, a ja musialabym jej pomagac
Musze teraz jakas nowa rzecz jej wymyslec. Nie ma Maksia to sie nudzi skubaniec maly, dzis juz dorwala sie do zmywarki wiec kazalam jej sztucce chowac oj jaka byla zadowolona. Na spacerze bylysmy dwa razy z wozkiem dla lalek. Maszerowala zadowolona i niechciala wracac do domu, klocila sie ze mna ze chce isc tam a nie tu.
Na jutro pomyslow brak, najpierw zrobimy zupke a reszta zalezy od pogody (na mnie czeka do mycia okno tarasowe, czas najwyzszy zmyc snieg z okna )
Musze teraz jakas nowa rzecz jej wymyslec. Nie ma Maksia to sie nudzi skubaniec maly, dzis juz dorwala sie do zmywarki wiec kazalam jej sztucce chowac oj jaka byla zadowolona. Na spacerze bylysmy dwa razy z wozkiem dla lalek. Maszerowala zadowolona i niechciala wracac do domu, klocila sie ze mna ze chce isc tam a nie tu.
Na jutro pomyslow brak, najpierw zrobimy zupke a reszta zalezy od pogody (na mnie czeka do mycia okno tarasowe, czas najwyzszy zmyc snieg z okna )
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Slicznie,brawo.Victorkowi tez nieraz daje ale z roznym skutkiem:-)szczegolnie jak on nie ma czasu pic
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici Dominika już nie chce pić nic z kubeczka nie kapka.
No ewentualnie na dworze
No ewentualnie na dworze
reklama
Gratulacje. No my jedziemy tylko na kubku, nawet na basen musze brac kubek bo jak nie mam to wtedy pije skubana z butelki. Byl okres ze jak w dzine podczas drzemki sie bbudzila to wolal picia kubka niekapka niechciala tylko musialm dac jej łyczka ze zwyklego kubeczka i spala dalej.
Podziel się: